(SIDE2): Det er vel få realitypar som har fått så mye oppmerksomhet som Heidi Montag Pratt (23) og Spencer Pratt (26) (populært kalt Speidi).

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Vet alt
Nå har de skrevet bok med den betimelige tittelen «How to be famous» - om ja, nettopp en oppskrift og innføring i det å bli berømt. Det er en enkel guide som steg for steg viser hvordan man skal oppføre seg, lure paparazziene og bli stor i tabloidene.

Nå er jo riktignok verken Heidi eller Spencer berømte for noe som helst annet enn bare å «være seg selv» i MTV-realtyserien «The Hills». Men det har gitt dem såpass mange overskrifter i media og oppmerksomhet verden rundt, at erfaringene er nok til å fylle en bok.

Om de har en ironisk distanse til det hele er vel heller tvilsomt, men blest rundt seg selv det klarer de to å skape.

Gjester talkshow
Boken prydes av det som skal forestille en typisk bladforside - men Heidi og Spencer glisende. Den nye boken har gitt realityekteparet akkurat så mye publisitet som de ønsket seg i USA.

Samtlige talkshow har villet ha en bit av dem, og tirsdag denne uken var de på «Live with Regis and Kelly», et populært morgenprogram på TV-kanalen ABC.

Spencer twitret ydmykt om den opplevelsen: «LOVE REGIS and KELLY!!!!! Now Speidi is on our way to do Entertainment Tonight!!! Loving all this FAME!!!! So fun!»

Det bokaktuelle paret er også klare for «The Tyra Banks Show» og «The Tonight Show». Spencer twiterer videre at han tror boken vil havne på bestselgerlisten i løpet av kort tid - vel blest rundt boka har de iallfall klart å skape.

Snart bryllup
Sesong fem av «The Hills» vises nå på MTV her hjemme - og i den sist viste episoden fridde Spencer til Heidi på toppen av et pariserhjul. Bryllupet sto riktignok i april i år, men det er først i i denne sesongen at det vises.

Les mer her:Bitchen er tilbake