(SIDE2): - Jeg vil ikke ha verdens største pupper lenger. Helt ærlig vil jeg helst ta ut innleggene, men jeg nekter å legge meg under kniven igjen, sier Heidi Montag.

24-åringen har figurert i amerikansk sladderpresse i mange år, etter at hun ble kjent gjennom realitysåpen «The Hills». Sammen med ektemannen Spencer Pratt gjorde hun alt for å få oppmerksomhet, og det hele toppet seg i fjor.

Den unge jenta fikk ti forskjellige skjønnhetsoperasjoner gjennomført – på én dag – i et forsøk på å «skulpturere seg til perfeksjon».

Les mer her: – Trodde jeg skulle dø

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Vil være naturlig
Operasjonene fikk mye oppmerksomhet, og Montag skapte ytterligere bråk da hun uttalte at hun aldri hadde følt seg bedre. Ett år senere angrer hun på hele opplegget.

- Jeg kunne ønske at jeg kunne gå tilbake og være unge, naturlige Heidi igjen, sier hun i et intervju med ABCs «Primetime», skriver Aftonbladet.

Montag hevder hun ble overtalt til å ta flere av operasjonene og anklager sin nå avdøde plastikk-kirurg for ikke å ha gitt nok informasjon.

- Jeg trodde ikke det var fysisk mulig å holde ut en så stor smerte. Det føltes som om jeg hadde blitt kjørt på at en lastebil.

- Traumatisk
Foruten de fysiske plagene som fulgte operasjonene fikk det store konsekvenser for Heidis privatliv. Blant annet skilte hun seg fra ektemannen i sommer.

- Det var så traumatisk for med at kroppen min så ut som den gjorde. Jeg kunne ikke se meg selv i speilet. Jeg gråt hysterisk. Og han tenkte «dette er ikke jenta jeg giftet meg med», forteller hun og bruddet.

De to fant imidlertid sammen igjen, og fornyet bryllupsløftene forrige måned.

Mistet kontakt med familien
Heidis mor Darlene derimot, har kuttet all kontakt.

«Det er på tide for meg å gå videre», skrev moren på sin blogg nylig. Heidi er heller ikke på talefot med søsteren Holly.

Nå advarer Heidi andre om å gå i samme fella.

- Jeg risikerte absolutt alt. Forholdet til venner, familie, ektemann – og meg selv ... på grunn av forfengelighet. Jeg håper folk hører hva jeg har å si, og at de skjønner at jeg angrer, sier hun.