(SIDE2:) Heidi Montag og Spencer Pratt ble verdenskjente gjennom MTV-serien «The Hills». De ble berømte for sitt turbulente forhold, iscenesatte paparazzibilder, bisarre oppførsel og plastiske operasjoner.

Men nå innrømmer «Speidi» at dere tilværelse med å være berømte for å være berømte aldri kunne vart i lengden.

Nå er paret blakke og bor hjemme hos Pratts foreldre, skriver The Daily Beast.

Mistet venninner
«The Hills» ble sendt for første gang på MTV i 2006. Realityserien fulgte dagliglivet til ungdommer i Los Angeles, og spant videre på livet til Lauren Conrad og hennes venner som første gang dukket opp i «Laguna Beach». En av kvinnene i serien var Heidi Montag. Hun og Conrad blir imidlertid uvenner utover serien. En av grunnen til kranglingen er Heidis kjæreste, Spencer. Han kom inn i serien i sesong to. Flere reagerte på hans personlighet og temperament, som etter hvert ble årsaken til ødelagte vennskap og til at paret blir berømte.

Prøvde alt
Parets bisarre oppførsel gjorde dem nemlig til store stjerner. I det nye intervjuet snakker Heidi og Spencer ut om deres tidligere luksusliv og deres siste krampetrekk for å bevare kjendisstatusen.

Spencer forteller blant annet at bruddet, skilsmissen og deretter forsoningen i forholdet kun var skuespill.

- På det tidspunktet gjorde vi alt. Vi kunne tjene penger på bildet som fulgte en skilsmisse, sier Spencer.

Paret tjente rått på å iscenesette bilder sammen med paparazzifotografer. Men etter hvert som interessen for deres sprø oppførsel forsvant, forsvant også inntektene.

Angrer kirurgi
I samme intervju sier også Heidi at hun angrer alle operasjonene hun utførte samtidig som berømtheten steg. I 2009 la hun seg under kniven og gjennomførte hele ti inngrep på en dag. Den unge jenta forstørret blant annet brystene, opererte haken, tok Botox i pannen, løftet rumpen og tok fettinjekskon i lepper og kinn.

- Vi har lært at man kan bli for berømt, mener Spencer.

Sjekket troverdigheten
Daily Beast understreker i intervjuet at de har sjekket opp alle parets utsagn med en rekke kilder – nettopp fordi de har en historie med mye løgner for å skaffe seg overskrifter.

- Vi ble betalt for å være personer vi ikke var over en så lang tid at du stopper å tenke, det fantes ingen grense. Vi måtte gå dypt ned i alle historiene vi skulle skape for å få det til å fortsette, sier Spencer, før Heidi skyter inn:

- Så hva hadde det å si om vi «faket» enda ett brudd?

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Lever som «vanlige» folk
Paret som tidligere spiste på de mest luksuriøse restaurantene i Hollywood, og hang på de hotteste utestedene, bor nå hjemme hos foreldrene i Santa Barbara. Ifølge den amerikanske innrømmer paret også at forholdet med familie og venner fremdeles er anstrengt etter at TV-kameraene er skrudd av. Paret har heller ingen fast jobb. Spencer har begynt å studere og søker på ulike stillinger uten hell. Heidi har deltatt i en realityserie, og får ulike oppdrag som vertinne på fester.

- Det er som om vi er 70 år gamle. Vi leser mye bøker og spiser taco, sier Spencer om hverdagen.

- Også ser vi en del film, vasker klær og går tur med hundene, legger Heidi til.