(SIDE2): Heidi Montag og Spencer Pratt - også kjent som Speidi - giftet seg i Pasadena lørdag.

Paret har datet siden 2006 og forlovet seg i mai i fjor. Etter syv måneder ble forlovelsen brutt, og de to beskrev forholdet som «litt opp og ned»

Men nå har altså klokkene fått en annen lyd...

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Til stede i bryllupet var også Heidis tidligere bestevenninne Lauren Conrad, og det skortet heller ikke på andre pynteglade mennesker. I alt 200 gjester overvar seremonien i Pasadena og festen etterpå.

Realitykollega Kristin Cavalleri, - som tok imot brudebuketten da den ble kastet, - Audrina Patridge og Spencers bestekompis Brody Jenner var blant de inviterte. Det var også kjendisblogger Perez Hilton, som på sine nettsider skriver at «Spencer skal ha kommet med en falsk unnskyldning, for å få Lauren til å komme i bryllupet.»

Realityserie
Heidi, Spencer og de andre er nemlig kjent fra den semirealistiske TV-serien The Hills.

Realityserien om de unge og vellykkede rikmannsbarna fra California fikk en stor og trofast seerskare blant ungdom. Den er en spin-off fra «Laguna Beach» som fulgte high school-elevene Kristen Cavalleri, Lauren Conrad og vennene deres.

Lauren og Spencer derimot kom ikke overens, og vennskapet mellom Conrad og Heidi gikk i vasken.

Det turbulente forholdet til kjæresteparet Heidi og Spencer vakte oppsikt og brudulje allerede den gang, og Spencer er kåret til en av de mest forhatte realitypersonen i USA.

Les hvem andre som er mindre likt her.

Men lørdagens bryllup var ikke noen selvfølge, til tross for at paret har stått imot kritikken fra kjente og ukjente.

Tidligere i år rømte de til Mexico, der de gjennomgikk en bryllupsseremoni. Dette ble tatt særdeles dårlig opp blant annet av Heidis mor som ikke skal ha så mye til overs for Prat

- Spencer har ikke betydd noe annet enn trøbbel for datteren min. Jeg gir dem seks måneder, sa Heidi Montags mor, Darlene Egelhoff til US Weekly da det ble klart at de to unge menneskene hadde rømt til Mexico for et kjapt bryllup.

LES SAKEN: Bløffet om bryllup.

Den gang ble det altså ikke noe, men det er jo mulig at spådommenen hennes også gjelder for helgens bryllup.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!