(SIDE2): Spencer Pratt (25) kysset forsiden av Playboy der hans kone Heidi Pratt (22) (tidligere Montag) pryder forsiden denne måneden.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ikke naken
Det har lenge ryktes at lille frøken bibelstripp (Heidi twitrer ustanselig om sitt forhold til Gud), skulle kle seg naken for det legendariske pornobladet - men Heidi kastet ikke alle klærne. Små bikinier var det nærmeste hun kom strippingen...

Det var på den røde løperen i Los Angeles i forbindelse med premieren på «G.I. Joe» at Spencer tok med bladet og viste det stolt fram til fotografene.

Skitten Heidi
Heidi og Spencers forhold har blitt vel dokumentert i MTV-realityserien «The Hills», og det er også den serien som står i fokus i bildeserien i bladet. Med tittelen «The gossip, the drama, the dirt» og Heidi skitten i hvit bikini forteller hun om livet i og utenfor serien.

Les mer her: Lettkledt satsing fra «The Hills»-Heidi

Det er ikke første gangen Heidi pryder en magasinforside, i fjor trommet hun sammen med resten av The Hills-jentene opp på forsiden av Rolling Stone. Da ikledt søtt undertøy for anledningen.

Turbulent
Spencer og Heidi er uten tvil et TV-par vi elsker å hate - med Spencer psykopatiske tendenser og Heidis naivitet blir det ganske enkelt god underholdning.

Heidi og Spencer forlovet seg etter kort tids gjenskap, og bryllupet deres i Mexico ble behørig dekket i realityserien. Heidi på sin side angret på ekteskapsinngåelsen - hun ville ha venner og familie til stede på sin store dag.

Spencer ga endelig etter og i april i år sto Heidi hvit brud.

Les mer her:Så var de gift

Mye drama
Dramaet som utspilte seg mellom Heidi og bestevenninne Lauren Conrad (23) har vært gjennomgangstema i realityserien som startet i 2006.

Kranglingen og dramaet var også grunnen til at Lauren ikke ønsket å være med i en ny sesong av realityserien som har gått siden hun var tenåring. Men Lauren er allikevel tilbake i sesong fem.

Første del av sesong fem er i full gang i USA, mens del to starter innspillingene i høst. Da er Lauren og hennes erkefiende fra ungdomsskolen, Kristen Cavallari (22) tilbake.

Lauren og Kristen var hovedrolleinnehaverne da «Laguna Beach» ble filmet fra 2004 til 2006.

«The Hills» ser du hverdager klokken 17.00 på MTV.