(SIDE2): Realitystjernene giftet seg for ett år siden og Heidi skal allerede ha fått nok av ektemannens kontrollerende væremåte.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Nektet å se TV
- Hun er lei av Spencers måte å håndtere pressen på, og leter etter nytt sted å bo. Hun vil nå fokusere på skuespillerkarrieren, sier en talsperson til TMZ.

Pressemeldingen kom kort tid etter Heidis klare beskjed på Twitter: «Jeg er ikke Heidi Pratt, jeg er Heidi Montag».

Ifølge kildene til TMZ skal Spencer ha isolert Heidi fra venner og familie, og gått så langt at han nektet henne å se på TV eller bruke internett.

Bruddet er den siste i en lang rekke skandaler paret har stått for.

De ble sammen i 2007 i forbindelse med realityserien «The Hills». Allerede i starten av forholdet sto problemene i kø, og Heidi kuttet ut flere venner fordi de ikke likte hennes nye kjæreste.

Året etter giftet de seg på impuls på en ferie i Mexico, noe som ble dårlig mottatt av Heidis familie. Derfor holdt de et bryllup til i 2009.

Les: Så var de gift

Avhengig av plastisk kirurgi
Tidligere i år avslørte Heidi at hun hadde fått utført enormt mye plastisk kirurgi, og hatt intet mindre enn ti prosedyrer gjort på en dag. I tillegg til silikonpupper og større lepper har hun blant annet løftet øyebrynene og redusert haken sin.

Dette møtte sterke reaksjoner, blant annet fra Heidis egen mor Darlene Egelhoff. Det hele toppet seg da Egelhoff dro hjem til paret for å snakke med sin datter, og Spencer kontaktet politiet for å få henne fjernet fra eiendommen.

«The Hills» er nå inne i sin siste sesong og paret, som blir kalt «Speidi», skal ha lett etter andre realitykonsepter å delta i. Men nå vil altså Heidi mye heller bli skuespiller.