(SIDE2): Etter at Heidis mamma mobbet henne og kalte henne en barbiedukke etter at hun hadde gjennomgått ti plastiske operasjoner, har ikke 24-åringen ønsket å ha noe kontakt med moren.

- Gjør vondt
Nå angrer mamma Darlene Egelhoff på de harde ordene om datteren - som ble synlig knust etterpå. «The Hills»-Heidi mente at det moren hadde sagt var stygt og at hun ikke følte noe kjærlighet fra henne lenger, og brøt derfor kontakten.

Nå sliter Darlene.

- Jeg har ikke sovet på mange måneder. Jeg måtte få resept på sovetabletter for å få sove, og det gikk så langt at jeg ikke en gang visste om jeg kom til å klare meg igjennom neste dag, sier Darlene ifølge britiske Daily Mail.

- Jeg sørger over å ha mistet et barn, og det gjør vondt.

Ingen kontakt
Heidi Montag, som tidligere i vår tok ut separasjon fra ektemannen Spencer Pratt (26), har ingen kontakt med moren i dag.

Da Darlene kom på overraskende besøk hjem til Heidis tidligere hjem i Hollywood Hills - ringte Heidi politiet for å få fjernet moren.

- Moren min troppet plutselig opp hjemme hos meg, etter det hun sa på TV. Jeg ønsket ikke å se henne, har Heidi uttalt.

Dramaet i realityserien fortsetter med andre ord. Heidi er fortsatt med, og skal etter sigende være i gang med å få laget sin egen spin-off til «The Hills».

24-åringen er også i gang med å lansere nytt album.

Få nytt fra Side2: Klikk her!