(SIDE2): Det er ingen hemmelighet at realitykjendisen, Heidi Montag, har lagt seg under kniven. Hun har snakket åpent om de ti operasjonen hun utførte på en og samme dag.

Les også:Hva har hun operert?

- Tålte ikke smertene
Montag har også uttalt at hun angrer på alle inngrepene, og innrømmer nå i et intervju med den amerikanske TV-stasjonen ABC, at smertene som fulgte i etterkant gjorde at hun fryktet for sitt eget liv.

- Den første natten etter jeg kom ut av sykehuset, trodde jeg at jeg skulle dø av smerte. Jeg trodde ikke jeg fysisk kunne tåle så mye smerte, sier hun i TV-intervjuet ifølge Splash News.

Se flere bilder fra TV-intervjuet nederst i saken!

- Du risikerer livet
Men kanskje var det disse smertene som reddet «The Hills»-stjernene fra å utføre flere operasjoner. For nå forteller Montag at hun gjerne kunne ha lagt seg under kniven igjen.

Den blonde stjernen var i utgangspunktet fornøyd med resultatet etter inngrepene, men hun forandret mening over natten og advarer nå andre fra å legge seg under kniven.

- Du risikerer livet når du legger deg under kniven, hver gang - er det verdt det? Jeg håper virkelig folk hører på det jeg har å si om plastisk kirurgi, og håper virkelig de hører når jeg sier at jeg ville tatt alt tilbake, sier hun i intervjuet.

Sløste bort formuen
Og Montag har god grunn til å angre på de plastiske operasjonene - de kan nemlig gjøre henne konkurs.

- Jeg brukte tusenvis på prosedyrene og etterbehandling. Jeg hadde private sykepleiere som kom to ganger om dagen i to måneder for behandling og bandasjeskift. Hver gang de kom, kostet det 2000 dollar (cirka 11.500 kroner), har Montag uttalt.

Tidligere denne måneden ble det kjent at skilsmissen mellom Montag og Spencer Pratt bare var en bløff. De to skal ha iscenesatt det hele i et forsøk på å skaffe til veie penger.

Paret har nemlig innrømmet at de har sløst bort sin formue, på 60 millioner kroner, på blant annet luksusbilder og de plastiske operasjonene til Montag.

Les også: Derfor bløffet de

SE FLERE BILDER FRA TV-INTERVJUET HER:

3916