Gå til sidens hovedinnhold

Covermodell med ny vri

Norsk kvinnemagasin gir ut spesialutgave med lesere fra perm til perm.

(SIDE2): Magasinet Woman er kjent for de fleste, og nå tar de enda et steg videre.

I en spesialutgave setter de leserne i fokus gjennom hele bladet, og også på sin forside.

- Vi i Woman er veldig opptatt av å lage det best mulige bladet for leserne våre, og vi bruker dem aktivt i blant annet undersøkelser for å gjøre magasinet bedre. Nå som Woman akkurat har relansert og blitt flunkende nytt, tenkte vi det var på tide å markere hvor mye makt leserne egentlig har i Woman. Derfor lager vi en helt egen leserutgave, hvor våre trofaste lesere fyller bladet fra perm til perm, sier sjefredaktør Heidi Sinding-Larsen til Side2.

Woman-leserne dukker opp i moteserier, bikiniguider, skjønnhetsreportasjer og tester. De har dessuten også stemt over hvilke saker de helst vil lese i dette nummeret

- Vi må selvfølgelig også ha en Woman-leser på coveret – derfor ba vi leserne om å sende inn bilder av seg selv. Deretter arrangerte vi en mini-casting hvor vi valgte ut fem jenter vi mener passer fint på et cover. Vi gleder oss stort til å ha et coveropptak med en helt vanlig jente, sier Sinding-Larsen.

Hvem som får pryde magasinets spesialutgave avgjøres ved avstemming via Womans nettsider , og Heidi Sinding-Larsen oppfordrer alle til å stemme på sin favoritt.

Delta i avstemmingen: Klikk her for å stemme frem din favoritt

Kommentarer til denne saken