Gå til sidens hovedinnhold

Heiset ut etter arbeidsulykke

En polsk mann har fått hodeskader i en dramatisk arbeidsulykke.

(iBergen.no) Fallulykken skjedde like før klokken 11.00 onsdag.

Den polske arbeideren var leiet inn fra et vikarbyrå for å gjøre arbeider i bygget i Sigurdsgate. Etter bare noen timer på jobben falt mannen fra femte etasje ned i betonggulvet i fjerde etasje.

- Han falt cirka tre meter. Det vi har fått opplyst er at han skal ha skader i kragebeinet og enkelte kuttskader, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Vitner til ulykken sier imidlertid at polakken fikk hodeskader av fallet. Ambulanse sto klar utenfor bygningen og fraktet ham til sykehus.

Brannmannskaper jobber lenge med å heise ham ut av et vindu i fjerde etasje. Vindusrammen måtte knekkes for å kunne løfte ham ut. Samtidig vurderte de å fjerne sikringsnettet i stillaset for å få ham ut i heisen. Tilstanden til den skadde ble imidlertid ikke vurdert som så kritisk at det sto om livet.

Det er usikkert hvordan ulykken har skjedd. Kolleger av mannen var tydelig preget da de gikk inn i brakken som står utenfor bygningen. Entreprenørfirmaet Stoltz, som renoverer huset, ønsker ikke å uttale seg til pressen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis