(SIDE2): I et intervju med magasinet Futureclaw har den danske supermodellen invitert til fotoshoot i egen New York-leilighet.

Intimt
Og bildene overlater lite til fantasien - Helena Christensen (44) kaster regelrett alle klærne i den store reportasjen med henne. I småfrekke positurene ved kjøkkenbenken, på skrivebordet og foran skoskapet gir Helena alt og litt til for fotografen.

Side2 møtte Helena i vår:- Jeg er ikke så opptatt av utseende

Bildeserien er publisert på den britiske avisen The Sun, som skriver at Helena med bildene fremdeles beviser at hun har den perfekte kroppen (jepp, den ble kåret til det i hennes glansdager).

Stylet selv
Supermodellen stylet seg selv, noe hun sier i intervjuet med magasinet føltes riktig da fotoshooten ble gjort hjemme hos henne selv. Antrekkene er noen av hennes personlige favoritter eller rett og slett helt naken. Helena sier at atmosfæren var god og avslappet i løpet av hele fotograferingen.

44-åringen slo igjennom for fullt på 1990-tallet, og ble en av de første og nå ikoniske supermodellene det tiåret brakte. Men selv om hun fremdeles er modell, jobber hun også som fotograf og designer sin egen kleskolleksjon i tillegg til at hun startet motemagasinet Nylon.

Se alle bildene og les intervjuet på Futureclaw.

Les også: