(SIDE2:) Helena Christensen har blitt koblet til Sean Penn, som i forrige uke offisielt tok ut skilsmisse fra sin kone Robin Wright Penn, etter at paret har forsøkt å lappe sammen ekteskapet de siste seks månedene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Nå er jeg lei!
Men koblingen til Penn, foretatt av New York Post, ble ikke vennlig mottatt av Helena Christensen. New York Post har sin berømte sladderspalte Page Six. Og det var her at Helena Christensen ble omtalt som en kvinne som brukte og forkastet menn som Heath Ledger, Josh Hartnett og nå Sean Penn.

- For å være ærlig så begynner jeg å få nok av å bli koblet sammen med menn via Page Six, skriver Helena Christensen i en e-post til spalten.

Den tidligere toppmodellen sier hun verken har vært sammen med Ledger, Penn eller Hartnett, og at hun gjerne vil gjøre det klart en gang for alle.

Gode venner
- Jeg har kjent Sean fra jeg var tidlig i tjueårene, og jeg har møtt hans kone Robin mange ganger. Jeg betrakter ham som en god venn og vi har også mange felles venner, skriver Christensen.

Videre sier Christensen at hun har stor respekt for Robin Wright Penn, som i 20-årene var en ettertraktet modell selv.

- Hun er en av mine kvinnelige favorittskuespillere.

Helena Christensen skriver at hun og Heath Ledger var såret over skriveriene om at de skulle ha blitt et par.

- Disse menneskene er eller var venner av meg, og jeg har fått nok av alt som skrives om meg og disse mennene, sier hun.