(SIDE2:) Nylig kledte den danske skjønnheten seg naken for Reebok, nå stiller hun lettkledt i undertøyskampanje for Bali.

Og den 41 år gamle modellen har ingen problemer med å kaste klærne.

- For å være ærlig er dette en merkelig jobb i utgangspunktet, selv med klær på. Man er i grunnen bare et produkt. Etter å ha gjort dette i 20 år tar jeg det med avslappethet fordi jeg har gjort det så lenge. Det er en ganske naturlig ting for meg, og jeg ser kanskje på det litt annerledes enn andre, sier Helena Christensen om nakenbilder.

- Viktig sak
Christensen snakker om modellkarrieren, og sin nye kampanje til magasinet Stylelist . Hun stilte som modell for Bali Comfort-U også for å rette fokus på brystkreftsaken.

Modellen understreker i den forbindelse at hun er takknemlig for at hun ikke har noen personlige erfaringer rundt kreftformen.

- Det har ikke rammet noen personer som står meg nær, men jeg vet om venner av venner som er blitt rammet. En av tre kvinner får brystkreft, og menn også, det visste jeg ikke. Jeg kjenner så mange fantastiske kvinner, så dette er en sak jeg alltid har ønsket å jobbe for.

Bokser seg slank
Til Stylelist forteller også den danske modellen om hvordan hun i en alder av 41 år holder seg like flott.

- Jeg begynte å trene for først tre år siden. Jeg startet med å trene det tøffeste som finnes, som er gammeldags boksing. Jeg trenger en sport som utfordrer meg, både fysisk og psykisk. Boksing er den perfekte treningsformen for meg, og ikke bare for å holde meg slank, men også sterk. Jeg løper også litt, og har akkurat begynt med tennis. Men jeg overdriver ikke løpingen. Etter 20 minutter gir jeg meg, går hjem og føler jeg holder på å kollapse.

3543