(SIDE2): At Helena Christensen er stolt over kroppen sin, er det liten tvil om.

Den tidligere supermodellen har på ingen måte lagt modellkarrieren på hylla, og i den siste tiden har hun figurert i flere kampanjer. Og det har hun gjort med minimal påkledning.

Tidligere i år stilte hun naken for en reklamekampanje for Reebok, og like etterpå stilte hun lettkledt i en undertøyskampanje for Bali .

Se flere bilder av Christensen i de nordiske bidragene lengre ned i saken!

I bare undertøyet
I forbindelse med en konkurranse i regi av undertøysmerket Triumph, har den tidligere supermodellen blitt kledt opp i en rekke sexy undertøysett.

Plaggene er designet av unge, lovende designere fra hele verden. Det er den anerkjente, britiske fotografen Rankin som har tatt alle bildene til konkurransen.

Konkurranse
Norge er representert med Anette Boman som har satset på et morsomt design i håp om å stikke av med seieren i den internasjonale finalen. Vinneren vil bli kåret under Triumph Inspiration Award den 16. september i London.

I forbindelse med konkurransen, har også publikum mulighet til å vinne en tur til London, og delta i det store showet. For å være med i trekningen må du stemme på en av de 27 designene. Dette kan du gjøre her.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Prestisjetunge jobber
Christensen har hatt mange prestisjetunge jobber opp gjennom sin karriere.

Hun har blant annet vært en del av de berømte englene til Victoria`s Secret, og hun ble verdenskjent da hun tok av seg bikinioverdelen i Chris Isaaks musikkvideo «Wicked Game», en video som for øvrig er kåret til en av de mest sexy noensinne.

Hun er kjent for sin bohemske stil, og den vakre 41-åringen har også en egen kleskolleksjon sammen med sin kamerat Leif Siegersen. Merket heter «Christensen & Siegersen», og de to hadde tidligere en butikk i New York sammen.

Les også:Stjel stilen: Helena Christensen

SE ALLE NORDISKE BIDRAG HER:

3676