Gå til sidens hovedinnhold

Helene i hardtrening

Helene Rask elsker å trene. Men glamourmodellen innrømmer at silikonpuppene er et problem.

(SIDE2): Yrket som glamourmodell krever at Helene Rask holder seg i form. Men hun elsker også å tilbringe mye tid i helsestudio.

- Vær stolt av deg selv, spis sunt og hold kroppen i form, er Helenes beste råd.

Les og se bildene fra Helenes harde trening her:

1. Hva gjør du for kroppen din?
- Jeg trener jevnlig og spiser sunt. Har også skaffet meg personlig trener som gir meg litt ekstra innspirasjon, og veiledning to ganger i uken. Også bruker jeg spray-tan, i steden for solarium.

2. Hvor og hva trener du?
- Jeg trener på Sats og har personlig trener på Day (Colosseum). Til sammen trener jeg fire til fem dager i uken. Har to til tre dager fettforbrenning om morgenen, og to dager vekttrening i uken.

3. Hvorfor er det viktig for deg å holde kroppen i form?
- Yrket mitt krever at jeg holder meg i form hele året. I tillegg gir det meg overskudd i en travel hverdag.

«Det er altfor lite fokus på ulempene ved forstørring av brystene»

4. Har du noen «hemmelige» knep for hvordan man kan se bra ut du kan dele med våre lesere?
- Tren jevnlig, spis sunt og gå turer i naturen. Ikke drikk for mye alkohol! 45 minutter rask gange om morgenen før frokost gjør underverker. Grønn te og masse vann er bra for forbrenningen. Ikke ta for mye solarium, det gir tørr hud og rynker på sikt. Unn deg en spray-time hos St-tropez før bryllupet, festen eller jentekvelden. Da vil du garantert føle deg superfresh.

5. Hva spiser du? Er det noe spesielt du holder deg unna, eller noe spesielt du spiser mye av?
- Jeg har generelt et sunt kosthold. Forsøker å holde meg unna for mye chips og sukker. Jeg trapper alltid ned på karbohydrater før en fotoshoot, og erstatter dem med proteiner og grønnsaker. Det er også viktig å spise ofte og drikke mye vann.

6. Hvor viktig er det at «drømmetypen» trener og holder seg i form?
- Jeg setter stor pris på at kjæresten min liker å holde seg i form, og liker å se at han tar vare på seg selv. Sunn innstilling og gode verdier er viktig.

7. Kunne du vurdert å «fikse» på kroppen din?
- Etter som jeg har forstørret brystene mine, kan jeg ikke si annet enn ja på dette punktet. Synes likevel det er viktig å få frem at jeg ikke er en ambassadør for plastisk kirurgi. Det er alt for mange flotte jenter og gutter der ute som velger den veien. Jeg får ofte spørsmål fra unge jenter som lurer på om man må ha silikon for å være glamourmodell. Svaret er nei. Selv er jeg lei mine egne store innlegg. De hemmer meg blant annet i treningssammenheng. Det er altfor lite fokus på ulempene ved forstørring av brystene. Vær stolt av deg selv, spis sunt og hold kroppen i form.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken