Gå til sidens hovedinnhold

Ølskandale på Rockefeller

- En galning kastet to øl i miksepulten, sier Hellbillies-manageren.

(iOslo.no) Den utsolgte Rockefeller-konserten med Hellbillies fredag kveld ble usedvanlig kort. Da en publikummer kastet øl i miksebordet forsvant lyden fra vokalist Aslag Haugen og bandet måtte avbryte konserten.

To øl
- Det er forferdelig trist, men det var altså en galning som kastet to øl i miksepulten. Om det var med hensikt eller av yrhet og galskap vet jeg ikke, sier en oppskaket Hellbillies-manager, Kjell-Ove Torkildsen, til iOslo.no.

Neddynket i øl kollapset miksepulten en drøy time ut i konserten i Oslo sentrum.

- Det er klart at dette var en forferdelig nedtur for bandet. Vi jobber med muligheten for å få satt opp en ny konsert, men bandet må ha tid og Rockefeller må ha ledig, forklarer han.

Kan koste dyrt
Lørdagens konsert med hallingdølene skal gå som planlagt etter fredagens fadese.

- Det er ikke mulig å ha en backup mot slike ting. Skulle vi ha fått opp en ny miksepult midt i konserten og med så mye folk ville det tatt halvannen til to timer. Det er helt tussete at folk kan gjøre sånne ting, sier Hellbillies-manageren skuffet.

Er miksepulten ødelagt?

- I verste fall er den det ja, og den koster rundt én million kroner. Vi må få åpnet den opp og se, sier han.

Diskuterer ekstrakonsert
Daglig leder Roar Gulbrandsen ved Rockefeller sier til VG Nett at de vil jobbe for å få satt opp en ekstrakonsert.

- Konserten ble avbrutt på grunn av en ytre faktor, men vi diskuterer muligheten for en ekstrakonsert senere med Hellbillies. Alle fikk en billett som bevis på at de hadde vært der i går kveld på vei ut. Denne kan de bruke hvis vi får ordnet en ekstrakonsert. Og jeg har fått inntrykk av at bandet stiller seg positivt til dét, sier Gulbrandsen til nettstedet.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk

Kommentarer til denne saken