Gå til sidens hovedinnhold

- Hellig overbevist om at sjelen sitter i underlivet

Møt Lene Kongsvik Johansens nye figur i Costa del Kongsvik.

(SIDE2): Tirsdag kveld får vi stifte bekjentskap med Lene Kongsviks karakterer fra skolen, pluss noen til når «Costa del Kongsvik» har premiere.

Komikeren har denne gang plassert handlingen til et badehotell i Syden, et ganske gjenkjennelig fenomen for de fleste av oss.

- Det verste i oss

- Ferie kan virkelig få frem det verste i oss. Vi har skyhøye forventninger, og vi er programforpliktet til å kose oss skikkelig. Det ligger rom for mye humor i denne kløften mellom forventningene til den perfekte ferien og det som faktisk er virkeligheten, sier Lene Kongsvik Johansen.

Men når man reiser til Syden, er det selvfølgelig ikke bare skoleelever som reiser. vi får også stifte bekjentskap med blant annet kunstneren Rose, egentlig Ingeborg, som skal på tur.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=rquVe6kSDBIB8PifShUof8gvCdV1ijdUAb1EM5vcQPRpHY4KlZr9HFtNYS3yFXLew1gND00GsNiBDEvyYPGloPAARa5a5K_3rs8xsLQXbEXC9WLsLSk_PHJG_B5UXiWhvkY2gPbyd2Y&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Rose eller Ingeborg, er veldig opptatt av at sjelen sitter i underlivet og har viet de senere års kunstneriske virke til vaginaen i en eller annen (kjempe)form.

En annen ny figur er den energiske og positive svenske reiselederen Ulrika.

Prisbelønt

Lene Kongsvik Johansen har vunnet flere priser for sin humorserie, blant annet skuespillerprisen under Komiprisen.

«Costa del Kongsvik» sendes tirsdager på TVNorge klokken 21.00

Reklame

Her finner du oversikten over sommersalgene på nett

Kommentarer til denne saken