Gå til sidens hovedinnhold

Jeg har prøvd Botox

Det fikk ansiktet mitt til å se helt merkelig ut.

På «Entertainment Tonight» mandag kveld, sa 41- år gamle Cameron Diaz at hun har prøvd Botox, men at det ikke er noe for henne.

- Vi tok bare bittelitt her og der, men det forandret ansiktet mitt veldig. Det så bare veldig merkelig ut, og jeg tenkte med en gang at slik vil jeg ikke se ut, sier hun.

«The Counselor»-stjernen sier at hun derfor har sluttet helt med Botox , og at hun heller vil se ansiktet sitt elde naturlig. Hun er ikke helt som andre Hollywood-stjerner, for hun elsker nemlig rynkene sine.

- Rynkene mine betyr bare at jeg har levd og smilt mye, sier Diaz.

Ny bok

Cameron er kjent for sin positive holdning, og sier at hun elsker å leve livet, og at hun er glad hun ikke har noe i mot smilerynkene. Innrømmelsen kom i forbindelse med hennes nye bok, The «Body Book». I følge Cameron er dette en informativ bok om hvordan man eldes med verdighet. Her deler hun også hvordan hun barberer seg nedentil.

- Jeg har snakket med mange eksperter. Det er ikke en instruksjonsbok, men en informativ bok. Vi har kroppen vår fra begynnelse til slutt, men vet ingenting om den, legger hun til.

Sluttet med ferdigmat

Hollywood-giganten forteller at hun har sluttet helt med ferdigmat, brus og sukker. Hun mener at raffinert sukker ikke burde inntas i det hele tatt, og sier at så fort hun sluttet med dette fikk hun en helt annen hud.

Diaz har ofte blitt sett på vei til og fra treningssenteret, men innrømmer likevel at hun ikke trener så mye som hun skulle ønske. Hun sier at hun vil begynne ordentlig igjen når hun begynner å jobbe.

Cameron Diaz er snart i midten av førti-årene og er som vanlig positv.

- Jeg elsker å bli eldre. Det er en del av livet. Hvis du ikke eldes er du død, avslutter hun.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken