Gå til sidens hovedinnhold

Dette blir våren hos HM

Motegiganten vil at vi skal kle oss i kaftan, pysjamas og palmeprint.

(SIDE2): Vårkolleksjonene har endelig ankommet butikkhyllene, og selv om vi fortsatt har igjen noen uker med minusgrader, stopper det oss ikke fra å drømme oss bort til varmere strøk og lettere bekledning.

Motegiganten Hennes & Mauritz opererer med ulike kolleksjoner og den som er mest spennende for den moteinteresserte (foruten designer-samarbeidene) er Studio kolleksjonen.

- Jeg elsker at H&M Studio for S/S 2015 gir et glamorøst men samtidig avslappet uttrykk. Pysjamas er så enkelt å bære og ser så flott ut, særlig med høye hæler til. Det handler om å nyte sola på dagtid og la festen overta inn i natten, sier Ann-Sofie Johansson, H&Ms sjefsdesigner innen "New Development" i en pressemelding.

Luftige plagg, Miami og susen av palmer er en tydelig inspirasjon for kolleksjonen, der pysjamasen, en kaftan med silketrykk og en Hugh Hefner silkejakke med knyttebelte er blandt Side2s favoritter.

To-delt

Den ene delen av kolleksjonen er «loungepreget» og den andre har klare sportsinspirerte elementer som piké-skjorten og helsetrøya.

Palmeprint og florlett

70-tallet er en av trendene vi ser i motebildet fremover og det kan også skimtes i Studio-kolleksjonen. Lyse slengbukser, lange «statement sykker» samt palmeprint en florlett kaftan er viktige plagg hos Hennes & Mauritz.

I tillegg får vi se pysjamasjakke og matchende bukser, løs omslags-pysjamasjakke, shorts med print, vide og utsvingte jeans, oversized ermeløs tennistrøye, tank-topp med åpen rygg, draperte kjoler, buksedresser, t-skjorter, miniskjørt i semsket skinn med batikkmønster og badedrakt.

Elegante slipper-sandaler i semsket skinn med batikkmønster eller med slangeskinnsprint, høyhælte sandaler med skjerfknyting, klassisk solhatt, skjerf med flamingoprint, sportssokker, semsket skinnveske med batikkmønster, cats-eyesolbriller, gullfargede øreringer og halskjede.

Se bildekarusellen fra kolleksjonen under kampanjebildene:

Bildeserie

Bildeserie