(SIDE2): Kjendisparet Charlotte Thorstvedt og komiker Henrik Thodesen ble fotografert sammen offentlig for første gang.

Dette skapte selvfølgelig stor ståhei, og Side2s journalist ble nesten dunket ned blant de ivrige fotografene.

Paret lot seg fotografere sammen før de hastet videre inn til visningen av Kristian Aadneviks nye kolleksjon for Riccovero.

Siden VG først skrev at Thodesen og Thorstvedt var blitt sammen, har ingen av dem ønsket å kommentere sin nye sivilstatus.

- Dyrt
Visningen, som er i forbindelse med Oslo Fashion Week, tiltrakk seg flere kjente fjes.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Programleder Synnøve Skarbø kom i en kjole fra Isabel Marant med dyreprint.

- Jeg elsker Kristian Aadnevik. Jeg skulle gjerne hatt alle plaggene i kolleksjonen hans. Jeg har desverre ingen enda, det er litt dyrt. Men nå er det jo så velsignet at disse klærne får en lavere pris, sier flotte Skarbø til Side2.

Sikler på kjolene
Isabel Marant er tydeligvis populært blant de norske kjendisene. Også Hotel Cæcar-stjernen Sofie Cappelen kom i antrekk fra Marant. Men hun hadde valgt å bruke en trendy jumpsuit.

Motebloggeren Ulrikke Lund kom i genser fra Helmut Lang, skjært fra Weekday, sko fra Camilla Skovgaard, og en veske fra hennes egen nettbutikk Fashionlove.no.

Artisten Anine Stang hadde også kledd seg opp for anledningen. Hun kom i en tofarget svart og lilla kjole, sammen med lange fjærøredobber.

- Jeg elsker alle kjolene som Aadnevik lager. Jeg kommer sikkert til å sitte og sikle under visningen. Jeg skal absolutt sikre meg en når de kommer ut i butikkene. Jeg har ingen av kjolene hans enda, men det skulle jeg ønske at jeg hadde!

I tillegg hadde Stang på seg noen gamle sko, som ifølge henne selv er så slitte at hun ikke var sikker på om de kom til å holde kvelden ut.

- Jeg er utrolig glad i sko. Spesielt sko som er litt spesielle. Disse er litt slitte, men jeg elsker dem, sier hun.

Se flere bilder her:

4463