Styret i Aktiv Kapital ASA har i dag ansatt Geir Langfeldt Olsen (38) som ny konsernsjef i selskapet gjeldende fra og med 19. september 2011.

Geir Langfeldt Olsen har bakgrunn fra ledende stillinger i norske og internasjonale selskaper. Han kommer fra Cisco Systems Inc hvor han har vært ansvarlig for salg av Videokonferanse og Telepresence-produkter på verdensbasis. Han har hatt flere ledende stillinger innen Salg, Markedsføring og Strategi i Tandberg ASA og har vært del av den skandinaviske ledergruppen for finansielle tjenester i McKinsey Co.

- Vi er veldig godt fornøyd med ansettelsen av Geir Landfeldt Olsen som konsernsjef. Aktiv Kapital har vært igjennom en periode med fokus på drift og kostnadskutt, og er nå rustet for vekst. Olsens internasjonale salgserfaring og resultatorientering passer utmerket med Aktiv Kapitals ambisiøse ekspansjonsplaner, sier John Fredriksen på vegne av Geveran Trading, Aktiv Kapitals største aksjonær.

- Jeg ser fram til å lede selskapet videre. Antall gjeldsporteføljer i Europa har tredoblet seg fra 2007. Med en effektiv organisasjon og godt rykte i markedet, har Aktiv Kapital det beste grunnlaget for ytterligere vekst, sier Geir Langfeldt Olsen i meldingen.