Gå til sidens hovedinnhold

Her er Bergens vakreste

I helgen gikk Miss Bergen av stabelen. Her er noen av de vakreste fra den konkurransen. Se bilder.

(iBergen.no) Bergens vakreste i år er 17 år gamle Isabel Linde Jensen. Jenta fra Åsane gikk helt til topps i fredagens konkurransen og nå venter forhåpentligvis flere oppdrag på den blonde skjønnheten.

Klar for Miss Norway
Modellene fra DXD Models og modellagent Dan De Vero, tapetserte hele seierspallen i konkurransen. Nå håper Både De Vero og modellene hans at dette bare var starten på noe stort. Flere av modellene reiser til Milano eller Paris i sommer for å prøve lykken i motemetropolene.

- Jeg vil reise til utlandet for å satse på modellkarriere. Så skal jeg studere ved siden av, sier Isabel til iBergen.no.

Utlandet er også ambisjonen til 19 år gamle Clarice Mukaya.

- Jeg ønsker å bli en toppmodell. Men jeg vil også være et forbilde for andre fargede. Vise at det går an hvis en vil, sier jenta som opprinnelig kommer fra Kongo.

Utlandet neste
Siste jente på seierspallen var Eva Knapstad fra Åsane. Hun håper å kunne slå igjennom som fashionmodell.

De tre jentene skal i sommer kjempe om tittelen Miss Norway. konkurransen går av stabelen i England.

- Så lenge alle holder seg friske og sunne og har de riktige målene, så skal alle bookes inn til andre byråer i utlandet til sommeren. Da blir det enten Paris, Milano eller Shanghai som også er veldig bra, sier Dan De Vero.

Yngste jente i stallen er 16 år gamle Elisabeth Myhrvold fra Sotra. Hun slutter nå på skolen for å reise til Paris og begynne sin karriere som fashionmodell.

- Jeg kommer til å satse for fullt, sier 16-åringen som av modellagenten omtales som et svært stort talent innen fashion.

Reklame

8 superkupp på kjøkkenutstyr