Gå til sidens hovedinnhold

Her er de heteste trusene

Sexy i tanga, frekk i hipster eller porno uten - hvilken truse velger du?

(SIDE2): Catwalken og butikkene er stappfulle av forskjellige underbukser - det er opp til deg å velge den som er riktig for deg.

Valgets kval
Noen truser som er utrolig sexy, er kanskje ikke så gode å ha på. Mange som er utrolig gode å ha på, er kanskje ikke fullt så sexy.

Kjenner du deg igjen? Det er ikke uvanlig å være fortvilet - å velge truse er faktisk ikke bare enkelt. Kanskje er det ikke bare deg som skal se trusa heller.

Vi i Side2 har rangert underbuksene her - men det er opp til deg å stemme frem den største favoritten blant leserne.

Terningkast 6:
Hipster/Bokser
Denne underbuksen kan være dritsexy på en flott rumpe. I tillegg overlater hipsteren litt mer til fantasien, fordi kun litt av rumpa synes. Hipsteren er Side2-redaksjonens største favoritt.

Terningkast 4:
G-streng
Denne trusen er kanskje mest vanlig i dag. Fordelen med g-strengen, er at det nesten ikke er noe som synes under de stadig trangere buksene våre.

De siste årene har g-strengen blitt stemplet som harry, men vi gir den pluss på grunn av det er praktisk å ha den under trange plagg.

Terningkast 2:
Bestemorstruser
Store underbukser som minner mer om bestemorstruser, er noe gutta i hvert fall klarer seg uten. Det er ikke alltid passende å tenke komfort.

Denne underbuksa kan være utrolig deilig å ha på, men passer best til netter alene.

Se bildene fra catwalken lenger ned.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis