Gå til sidens hovedinnhold

Her er folkets favoritter

John Fredriksens lakseeventyr er en av aksjene norske netthandlere kaster seg over.

Det var høy aktivitet på Oslo Børs blant private investorer i mars, skal man tro statistikken fra de tre nettmeglerhusene Nordnet, Netfonds og Skandiabanken.

NA24 - din næringslivsavis

Men antall handler falt antall transaksjoner hos disse tre med 2,1 prosent fra februar, mens volumet (verdien av omsetningen) steg med 2,2 prosent fra februar til mars.

16 prosent på nett
Nettmeglerne sto for 16,44 prosent av handlene på børsen i mars, men bare 6,05 prosent av volumet, melder Nordnet i en pressemelding.

- Aktiviteten blant privatpersoner på Oslo Børs i mars var omtrent på samme nivå som i februar. Inngangen til måneden var preget av kursfall og store kursbevegelser i enkeltaksjer, mens siste del av måneden blant annet har vært preget av økningen i oljeprisen, sier daglig leder Lars Thorstensen i Nordnet i pressemeldingen.

Olje og laks mest pop
Aksjene i DNO og John Fredriksens lakseselskap Marine Harvest var de mest populære enkeltaksjene for kundene til Nordnet. Disse aksjene hadde henholdsvis 30.384 og 24.335 transaksjoner.

Videre på listen finner vi aksjer som CanArgo, REC, Golden Ocean Group, Int. Gold Exploration, Crew Gold Corporation, Rocksource, Statoil og Petrolia Drilling, melder nettmeglerhuset i pressemeldingen. Felles for disse aksjene er god likviditet og til dels store kurssvingninger.

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk