Gå til sidens hovedinnhold

Her er helgas nettspill

Søker du etter noe som kan gjøre ukas siste arbeidstimer litt kortere, finner du det du trenger her.

Denne gangen har vi plukket ut både spill som utfordrer de små grå og spill som ikke har særlig annen funksjon enn å stjele tiden din. Felles for dem alle er at de er morsomme.

Bob
Å kjøre en slede ned en bobbane er ikke like enkelt som det kanskje ser ut som. Her møter du fire karer som er svært innsatsvillige, men som trenger en hjelpende hånd for å komme seg helskinnet gjennom løypa. Du overtar styringen og må sørge for at gutta kommer seg helskinnet gjennom utfordringene.

Spill her

Insult Swordfighting
Dette er en klassiker for alle som liker spillserien ”Monkey Island”. Her skal du kjempe mot ulike motstandere, men istedenfor å bruke våpen skal dere håne hverandre til en av dere må gi opp. For å vinne må du lære deg hvilke svar som hører til hver fornærmelse. Det gjør du ved å se hva din motstander svarer på dine fornærmelser.

Spill her

Teleskopspill
Dette spillet er ikke så veldig vanskelig, men det til gjengjeld ganske originalt. Ved hjelp av en rekke teleskoper skal du skyve og suge en ball rundt på et brett helt til den faller ned i et hull. De første brettene er relativt enkle og så blir det litt vanskeligere etter hvert. Men følelsen av å mestre et spill uten å tenke er faktisk ganske god.

Spill nå

Frisbeegolf
Akkurat som vanlig minigolf bare at du istedenfor å slå en ball med en kølle kaste en frisbee. Du velger hvor hard du skal kaste, kasteteknikk og hvilken frisbeetype du skal kaste med. Som i vanlig golf er det selvsagt om å gjøre å komme gjennom banen ved hjelp av færrest mulig kast. Treffer du bilene får du straffepoeng.

Spill nå

Kattespillet
Dette er ukas kanskje mest spesielle spill. Her møter du syv katter som spankulerer rundt på skjermen. En av disse er lederkatten og de andre må gjøre deg samme som den. For eksempel dersom den setter seg ned må de andre også gjøre det. Lederkatten er markert med en grå strek og din oppgave er å sørge for at de andre kattene følger lederen.

Spill nå

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen