Gå til sidens hovedinnhold

Her er laget

Trenerteamets elleve utvalgte til ettermiddagens kamp.

Med Tor Ole Skullerud på skolebenken på La Manga og Martin Andresen på landslagsoppdrag, er det Andrea Loberto og Kaz Sokolowski som styrer Vålerenga-treningene i Tyrkia sammen med Gjermund Østby.

De har analysert seieren mot Gjorce Petrov, og funnet både ting å ta med seg videre og ting å jobbe med.

- Defensivt var vi bra mot Gjorce Petrov, selv om kampen hadde et mye lavere tempo enn kampen mot Aalborg. Vi er også fornøyd med hvordan vi skiftet mellom høyt og lavt press, sier Loberto til vif-fotball.no.

- Vi hadde en positiv tone på banen, og noe av det vi har trent på tidligere viste seg i kamp. Samtidig skapte vi litt lite offensivt, så det må vi jobbe videre med.

Uvant motstand
Nasaf Qarshi fra Usbekistan er ikke et lag Loberto og trenerteamet kjenner godt til.

- Det er litt spesielt å møte helt ukjente lag som vi gjør her nede. Hjemme i Norge kjenner vi motstanderne vi møter i Tippeligaen og kan forbrede oss i forhold til hvordan de spiller. Jeg tror kanskje Nasaf Qarshi vil være litt som Gjorce Petrov og at de kanskje ønsker å kontrollere tempoet i kampen, sier han.

- Men vi setter en plan i forkant og prøver å få den ut så godt som mulig. Kampene her nede bruker vi til å se om det vi trener på fungerer, så kan vi justere ting som ikke fungerer i etterkant. I dag ønsker vi å sette tonen i kampen og har fokusområder vi skal teste ut. Samtidig ønsker vi selvfølgelig å vinne når vi går på banen, avslutter Loberto.

Vålerengas lag: Troy Perkins – Freddy dos Santos, Stefan Strandberg, André Muri, Allan K. Jepsen – Jørgen Jalland, Kristofer Hæstad – Dawda Leigh, Lars Iver Strand, Bojan Zajic – Bengt Sæternes

Benken: Gudmund Taksdal Kongshavn, Morten Berre, Jarl André Storbæk, Mostafa Abdellaoue, Adnan Haidar, Nikolai Djupesland

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken