Eksperter har oppdaget nye soner på mannens kropp som fungerer som lyst-utløsere. Nysgjerrig?

Som du vet finnes det mange steder på mannens kropp som kan regnes for erogene soner, men nå har ekspertene avslørt at det finnes ni spesielle topp-punkter som uten tvil dobler den seksuelle nytelsen. Vi snakker om lidenskapspunkter som er skjult for det blottede øye, og som mannen kanskje ikke engang selv er klar over at finnes. Ved å ta på og leke med disse punktene på riktig måte, vil du skru på alle hans sanser, og han vil tro han er kommet til himmelen.

"Dette er bokstavelig talt “hot - spots” på mannens kropp, ladet med supersensitive nerver som øyeblikkelig vekker lysten i han når de blir stimulert", sier sexolog og forfatter Patti Britton (snart ute med boken: The Complete Idiot's Guide to Sensual Massage).

Her finner du vår guide til de ni lyst - knappene, samt forklaring på hvilke slikke-, klemme- og skvise - teknikker som skal til for å gi han den optimale orgasmen.

Nytelsespunkt 1

Utsiden av hans underleppe

Mannens munn er helt klart en erogen sone. Men dersom du fokuserer på kurven mellom hans underleppe og kinnet, vil denne sonen være mer følsom enn andre deler av munnen.Denne kurven inneholder nemlig massevis med ekstra sensitive nerve - mottakere, sier Lou Paget, forfatter av The Big O og sertifisert seks-instruktør.

Hvordan stimulere: Når dere kysser skal du suge underleppen inn i din munn. Bruk tungespissen til å stryke opp og ned, kun millimeter under den. "Denne bevegelsen stimulerer hele den erogene sonen på en lekende måte, som vil bringe han helt ut på kanten", sier Paget. " Ved å holde underleppen hans i din, gir du han full nytelse. Det vil kjennes ut som elektriske støt”.

Nytelsespunkt 2

Halsen

Kvinner har en tendens til å være mer oppmerksomme ovenfor området mellom øret og kragen, men det viser seg at de da går glipp av et meget sensitivt punkt – nemlig nytelsespunkt to som ligger rett under adamseplet. " Skjoldbruskkjertelen, en sommerfugl-formet kjertel halvveis ned på halsen er nært linket til kjønnsorganene, i følge gammel kinesisk medisin " sier refleksologi-mester Mantak Chia, forfatter av boken Sexual Reflexology.

Hvordan stimulere: Sørg for at din utkårede ligger på ryggen med en pute under nakken slik at halsen eksponeres. Varm han så opp ved å kysse dine våte lepper forsiktig på nedre del av halsen. Deretter trekker du tungen mykt og forsiktig opp til Adams eple. Skjoldbruskkjertelen ligger rett under denne. Gå derfor litt ned igjen og masser området i store sirkler. "Ved å erte han med sirklene forsikrer du deg selv om at hele skjoldbruskkjertelen blir stimulert, slik at han får full nytelse, sier Chia. Han kommer til å være så tent og forstyrret at han vil mumle navnet ditt i takknemlighet.

Nytelsespunkt 3

Brystvortene hans

Du vet at dine brystvorter er et sanselig området. Allikevel har eksperter funnet ut av mannens brystvorter kanskje er ennå mer sensitive enn dine, og særlig fordi de fleste menn ikke er vant til at dette området får særlig stor oppmerksomhet. "For mange menn er deres brystvorter et uutforsket område – altså en erogen sone de ikke tidligere har lekt med" , forklarer Britton. Berør dem og du vil sende sjokkbølger av nytelse gjennom han”.

Hvordan stimulere: Det beste manipulasjons - trikset kalles iskrem - virvelen. ”Mens han ligger utstrakt på ryggen skal du slikke rundt selve brystvorten, mens du stadig nærmer deg senter, på lik linje med hvordan du ville behandlet en iskrem”, sier Britton. Fortsett med dette en stund, berør så brystvorten raskt og avslutt med å bite forsiktig i den. " Menn elsker at nytelsesprosessen bygges opp på denne måten”, sier hun. ”Vær derfor ikke redd for å bite han hardere enn du selv ville ha likt”. For å gjøre opplevelsen maksimal kan du suge på en isbit før du starter. Din kalde tunge vil lade opp nervene.

Nytelsespunkt 4

Fordypningen bak ankelen

”Halvveis mellom hælen og ankelen finner du en fordypning som vissnok skal være svært sensitive”, sier Laura Norman, forfatter av boken Feet First. "Dette punktet er direkte linket til kjønnsorganene", sier Norman. "Ved å trykke på de utløses energi, og man begynner å nyte. "

Hvordan stimulere: Gjør dette mens du sitter på han, med ansiktet vendt mot føttene, under selve akten. Idet han nærmer seg klimaks bøyer du deg forover og masserer ankelpunktene rytmisk. Dette vil gi han en bedre orgasme, og han vil håpe på mer ”fotmassasje” senere.


Nytelsespunkt 5

Hans mellomkjøtt

De fleste menn er flaue over huden rett under familiejuvelene. Men her finner du hans prostata – et organ med massevis av orgasme-krutt. " Et par myke strøk her, og han vil være hinsides”, sier Tracey Cox, forfatter av boken Supersex.

Hvordan stimulere: Før han kommer inn i deg i misjonær - stillingen, legger du hånden din mellom beina hans og leker lett med juvelene og området rundt. "Når hånden din er bak testiklene kan du presse knokene forsiktig mot det myke kjøttet", sier Cox. ”Dette vil sende han av gårde til tåkeland. Fortsett å massere han, og når han er klar til å komme presser du knokene ennå litt hardere mot mellomkjøttet. Dette vil forlenge orgasmen” forklarer Cox.

Nytelsespunkt 6

Skaftet

Enhver tulling kan få en mann til å svette ved å leke med hele kjærlighets - muskelen. Men ekspertene hevder at det nå skal være nok med kun en bestemt bevegelse, for å sende mannen av gårde til paradis.

Hvordan stimulere: Be mannen om å legge seg komfortabelt til på ryggen. Sett deg så mellom beina hans, med ansiktet vendt mot han. Lag to ringer rundt penis vha tommel- og pekefinger på begge hender og plasser de over hverandre ca midt på penis. La ringene gli i motsatte retninger, frem og tilbake fra basen mot hodet, samtidig. "Dette er en vri på den vanlige enhånds opp og ned bevegelsen", sier Cox. "Han kommer til å føle enorm friksjon, og særlig dersom du starter svært sakte og heller øker farten etter hvert. For å gjøre denne bevegelsen ekstra god for han er det lurt å smøre hendene på forhånd”.

Nytelsespunkt 7

Penishodet

Med flere nytelses - mottakere enn noe annet sted, er toppen av penis det optimale nytelses – punktet, der flest nerver og følelser er samlet. Men det er ikke alltid like lett å vite hvor du finner den gylne middelvei, slik at du kan gi han best mulig orgasme, sier Barbara Keesling, Ph.D., og forfatter av The Good Girl's Guide to Bad Girl Sex.

Hvordan stimulere: Forsøk leppestift trikset. Når mannen ligger på ryggen og penis peker til værs, holder du fast ved skaftet med fingrene slik at den står stødig. Børst leppene forsiktig og avslappet mot hodet av penis, og gni den så mot leppene som om du tok på deg leppestift. " For maksimal uttelling åpner du munnen litt, og gnir penishodet mellom leppene" sier Keesling. Av og til fører du hele hodet inn i munnen, men går så tilbake til å føre hodet langs leppene igjen. Han vil da bli mer og mer opphisset, i tillegg til at han kan nyte å se på deg arbeide.

Nytelsespunkt 8

Mellom testiklene

Området mellom testiklene viser seg nå å være mer følsom enn man tidligere har trodd. "Dette stedet rikt på nerver går hele veien rundt pungen. " forklarer Cox. "Det er ikke berørt like ofte som det burde vært, fordi kvinner og menn ikke er klar over at det er verdt denne oppmerksomheten."

Hvordan stimulere: For å stimulere dette området må du ta initiativet. Husk å bevege deg forsiktig her, da dette området er svært så sensitivt. Hold familiejuvelene i den ene hånden, og press to fingertupper med den andre hånden inn mellom toppen der hvor testiklene møtes. Før så fingrene nedover til enden av pungen. Mens du fortsatt leker med testiklene beveger du fingertuppene opp igjen. "Disse to bevegelsene samtidig vil helt klart hisse han opp maksimalt" sier Cox. " Han vil aldri la deg overse dette området igjen"

Nytelsespunkt 9

Hans frenulum

Dette punktet finner du der forhuden går opp i en spiss på baksiden av penis. I og med at det ikke er så kjent at berøring av dette punktet stimulerer mannen, blir det ofte oversett. Men eksperter på erotikk er nå enige i at dette punktet burde få mer oppmerksomhet. "En mengde nervetråder møtes her, slik at når du berører det setter du i gang en slags kjedereaksjon av henrykkelse", sier Britton.

Hvordan stimulere: Ved å leke med frenulum vil du garantert trykke på nytelses-knappen. Mens du holder penis stødig med en hånd, sirkulerer du tungen forsiktig rundt kronen (ringen under penishodet). Hver gang du kommer til frenulum kan du leke litt frem og tilbake her med tungespissen, for deretter å fortsette runden. Samtidig jobber du deg opp og ned langs skaftet, med hånden. Han vil respondere med å stønne og grynte...etterfulgt av en utenforverden-aktig orgasme som antagelig vil vekke naboene.

Kilde: Cosmopolitan