(SIDE2:) Ti år gamle Prince Michael I og ni år gamle Paris ble fotografert med far på Luxor Hotel i Las Vegas uten de mye omtalte slørene som faren har fått så mye kritikk for å ha pakket barna inn i.

Slørbarna
Jackson har imidlertid brakt med seg barna en sjelden gang han har gjort intervjuer med fotoforbud. Han har sagt at det er for at de ikke skal bli gjenkjent at han har dekket til ansiktene deres utendørs.

Da de var yngre, ble spesielt de to eldste barna hyllet inn i slør og båret rundt av livvakter.

Men nå er de to eldste blitt så store at Jackson skal synes det er greit å vise dem frem, skriver The Daily Mail,
Den britiske storavisen er den første avisen som trykker bildene av Jacksons barn.

Ifølge avisen likner de to eldste ganske mye på sin mor, Debbie Rowe, som ga fra seg foreldreretten. Michaels tredje barn, Prince Michael II, har en annen mor.

Se bildene her på Daily Mail.

Michael Jacksons levemåte og spesielt rettssaken mot ham for noen år tilbake, satte spørsmål rundt hans egenskaper som far. At han litt tidligere i oppstemhet svingte sin yngste, slørtilkledde sønn utenfor balkongrekkverket på et luksushotell i Tyskland skapte ramaskrik.

- Streng, men snill far
Venner av Jackson insisterer imidlertid på at Jackson er en rettferdig, snill og streng pappa som er opptatt av at ungene skal oppføre seg bra.

Michael og barna er i Las Vegas sannsynligvis for å diskutere en kommende konsert. Jackson har allerde sagt at han vil slippe et nyversjon av sitt album «Thriller».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!