(SIDE2): Torsdag kveld ble Vixen Blog Awards delt ut for femte gang. Bloggerne feiret seg selv og hverandre på prisudelingen som fant sted på Christiana Teater i Oslo sentrum.

I hele 17 ulike kategorier ble det delt ut priser. I to av kategoriene ble vinnerne stemt fram av leserne selv, Årets Outfit of The Day og Folkets Favoritt.

Kveldens lykkeligste var nok Camilla Pihl, Celine Aagard og ikke minst Side2-blogger Kristin Gjeltsvik aka. Styleconnection, som stakk av med to priser hver. Særlig Kristin haddee grunn til å smile bredt, da hun både ble anerkjent av jury og lesere med sine to priser.

Ellers ble Side2s skjønnhetsblogger Gilan Sharafani aka. Gil Makeup, kåret til Årets beautyblogger.

Christine Dancke var kveldens konfransier.

- Vi kunne vært samlet her for å feire bursdagen til Caroline Berg Eriksen, eller at Sophie Elise er her, men vi er her for å feire alle dere som gjør at sånne som meg blir litt mer uproduktive på jobb, og at vi blir litt mer inspirerte, for eksempel til å bake, sier hun.

- It's mine!

Kveldens første pris, Årets nykommer, gikk til Giggles & Dimples, mens prisen for årets fotoblogg gikk til Akam1k3.

Dancke fortalte at hun synes det er fint å se at det finnes herrebloggere som blogger om andre ting enn om at de «ikke vil se kvinner som er over 40 kilo på på stranden» - før hun kalte ut Simen Staalnacke og Peder Børresen for å dele ut prisen for beste herreblogg. Prisen gikk til Espen Hilton.

- It's mine!, skrek Hilton fra scenen.

Så var det på tide med pris for årets Instagram-konto, som ble tildelt vinneren HippieHippieMilkshake av Dexpedition-gutta.

- Det må være lov å si at det står litt sånn dårlig til på kjendisfronten i Norge, fordi jeg fikk lov til å være med i Masterchef sammen med andre folk ingen vet hvem er. Heldigvis finnes det mer kjente kjendiser enn meg, blant annet de nominerte, sier Dacke om de nominerte i Årets kjendisblogg - hvor noen av de nominerte har blitt kjendiser fordi de blogger.

Prisen gikk til Camilla Pihl - og hun fikk vant også prisen Årets blogger. Med dette danket hun ut , Styleconnection, Nette Nestea, Lene Orvik og Caroline Berg Eriksen - som det i den siste tiden har vært mye kontroverser rundt.

Da Side2 spurte bloggerne på den røde løperen om hvem de håper skulle vinne ble blant annet Eriksen trukket frem. Det ble imidlertid ingen priser på Caroline Berg Eriksen, til tross for at hun var nominert i fem kategorier.

- Betyr mye

Årets Livsstilsblogg var det Styleconnetion som vant.

- Dette har vært en av de prisene jeg har håpet på å vinne. Så det betyr så mye. Tusen takk, sa Kristin Gjeldsvik som står bak bloggen Styleconnection.

- Hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke hatt noen anelse om hva jeg skulle gjort med noe, sier Kristine Dancke, om de nominerte i kategorien Årets skjønnhetsblogg. Prisen ble delt ut av Per Sundnes og Siri Tollerød.

Prisen gikk til Side2s skjønnhetsblogger Gilan Sherfani, som har bloggen Gil Makeup.

- Tusen takk, dette hadde jeg ikke forventet. Det var så mange flinke nominerte i år, sier Gil.

- Hva er det beste sminketipset, som kan passe for alle iår?, spurte Dancke,

- Røde lepper, svarte Gil, og takket mannen sin, som tillater henne å bruke halve månedsbudsjettet på sminke.

FitLiving vant prisen Årets treningsblogg, og Jennie Sofie vant prisen Årets Ungblogg. Hun begynte å blogge da hun var 12 år, og er den yngste nominerte i år.

Komikerfrue ble stemt frem av leserne, og stakk av med prisen Folkets favoritt.

- Er så glad for at jeg får skrive om all "skiten" som jeg vil. Og takk til ektemannen min Ørjan, du er kvinnen i mitt liv, sa Marna Haugen.

Vi følger prisutdelingen live, og oppdaterer deg etterhvert som prisene deles ut.

Her er den komplette vinnerlisten:

ÅRETS BLOGGER: Camilla Pihl

ÅRETS FOTOBLOGG: Akam1k3

ÅRETS HERREBLOGG: Espen Hilton

ÅRETS INSTAGRAM: Hippie Hippie Milkshake

ÅRETS LIVSSTILSBLOGG: Styleconnection

ÅRETS MATBLOGG: My Little Kitchen

ÅRETS SKANDINAVISKE BLOGG: Styledevil

ÅRETS INTERIØRBLOGG: Therese Knutsen

ÅRETS KJENDISBLOGG: Camilla Pihl

ÅRETS MOTEBLOGG: Hippie Hippie Milkshake

ÅRETS NYKOMMER: Giggles & Dimples

ÅRETS SKJØNNHETSBLOGG: Gil Makeup

ÅRETS TRENINGSBLOGG: FitLiving

ÅRETS UNGBLOGG: Jennie Sofie

BLOGGERNES FAVORITT: Polliani

BESTE OUTFIT OF THE DAY: Styleconnection

FOLKETS FAVORITT: Komikerfrue