Gå til sidens hovedinnhold

Her er Norges styggeste bad

Norges styggeste bad er kåret. Se bildene her.

Over 200 deltakere sendte inn bilder til konkurransen om å ha Norges styggeste bad. Etter en avstemning på internett var det klart at vinnerbadet tilhørte familien Fylkesnes fra Bergen, ifølge dinside.no.

Se bildekarusell nederst i artikkelen.

Er ditt bad styggere? Send oss dine bilder på vaktsjef@nettavisen.no

Deres begrunnelse for å vinne var at badet hadde dårlig ventilasjon og mye fuktighet. Det hadde ført til problemer med mugg og råte.

- Eldstemann har fått astma, og minstemann er i ferd med å utvikle det samme. Derfor ønsker vi oss så veldig et nytt bad, lød begrunnelsen deres.

70.000 kroner
Det holdt i første omgang til å komme til finalen med fire andre kandidater, og der var det ingen tvil. 77 prosent av stemmene gikk til badet til familien Fylkesnes. De vant dermed baderomsmaterialer for 70.000 kroner.

- Nei, er det sant? Herlighet! Jeg hadde egentlig ikke trodd vi skulle vinne, for det var mange stygge bad med i konkurransen, sier Elin Fylkesnes til dinside.no.

Konkurransen var et samarbeid mellom dinside.no og Litex, produsent av våtromssystemer. Det var leserne av dinside.no som stemte fram vinneren.

Er ditt bad styggere? Send oss dine bilder på vaktsjef@nettavisen.no

Og ta diskusjonen om dette, samt ditt eget, badet under!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken