Gå til sidens hovedinnhold

Her er Oscar-kjolene

Søndag gikk Hollywoods vakre mennesker nok en gang på den røde løperen som har blitt verdens mest omtalte catwalk. Se Oscar-festens kjolevinnere her.

Bildene av Oscar-kjolene ser du i bildegalleriet nederst i saken

(SIDE2): Mange av antrekkene på Oscar-utdelingen var inspirert av filmen «The Aviator». Glinsende sofistikerte kjoler som minnet om Hollywood på 30- og 40-tallet var det mange av.

Kjendisdesignernes drømmekveld
Mange av stjernene valgte kjoler uten stropper, mens prisvinner Hilary Swank gikk mot strømmen og møtte opp i en tettsittende langermet kjole fra Guy Laroche. Likevel viste hun mye hud ettersom kjolen var helt åpen i ryggen.

Oprah Winfrey kom i en håndbrodert kjole fra Vera Wang, mens Gwyneth Paltrow hadde valgt en kjole fra venninnen og kjendisdesigner, Stella McCartney. Paltrow fikk ros av kritikerne for sitt myke og naturlige utseende, skriver Yahoo News.

Mette-Marits favorittdesigner
Blått og gult var gjengangere på fargefronten. To som var veldig klare i fargevalgene var Kate Winslet som hadde en blå kjole fra Badgley Mischka og Penelope Cruz som bar en vakker gul kjole fra Oscar de la Renta.

En annen som stilte i gul kjole var Cate Blanchett. Denne vakre kjolen av lage av Mette-Marits favorittdesigner Valentino.

Kveldens vinnere
Mange hadde store forventninger til hvilket antrekk Beyonce ville stille I på den røde løperen. Hun fremførte tre sanger i løpet av kvelden og byttet antrekk flere ganger, men på den røde løperen valgte hun en kjole fra Versace.

Tom Julian er motekommentator for Oscar.com. Han kåret Beyonce, Salma Hayek og Charlize Theron til kveldens best kledde kvinner. Sistenevnte hadde en vakker stroppeløs kjole fra Dior.

Viktige detaljer
Australske Cate Blanchett spilte Katharine Hepburn i «The Aviator». Hun avslørte at hun hadde med seg en hanske I vesken som faktisk hadde tilhørt Katharine Hepburn. Den skulle bringe henne lykke.

En annen som smykket seg med gjenstander fra Hollywood-legender var Regina King som spiller i filmen «Ray». Hun gikk i sandaler fra designeren Stuart Weitzman. Disse var smykket med diamantøreringer som hadde tilhørt Marilyn Monroe.

Bildene av de eksklusive og ekstremt mye omtalte Oscar-kjolene finner du i bildegalleriet under.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken