Gå til sidens hovedinnhold

Her er Spillmagasinets elitelag

Lørdag 29. april er det duket for den aller første runden i turneringen Nordic Xbox League. Spillmagasinet regner med å vinne.

HTML EMBED

(Spillmagasinet): Spillmagasinet er stolte over å kunne presentere vårt første lag i kampen om Nordens beste lag i turneringen Nordic Xbox League.

I overkant av 400 håpefulle gamere har foreløpig meldt seg på turneringen, men vi er sikre på at de fire som pusser våpnene før lørdagens kamp er blant Norges beste «Call of Duty»-spillere. Vi har ingen andre ambisjoner enn å knuse all mostand.

HTML EMBED

Taktikken klar

Lagleder på Spillmagasinets lag har spillernavnet Bollemus, og han regner ikke med å tape.

- Jeg kjenner til en del av spillerne på de andre lagene, og jeg tror vi har veldig gode sjanser til å vinne. Vi fire på dette laget er veldig gode på hver vårt våpen, og vi har ikke tapt en kamp ennå, sier han.

HTML EMBED

Nøyaktig hvordan Team Spillmagasinet legger opp strategien eller hvem som besitter hvilket talent, vil han ikke avsløre før kampen.

- Det en god del taktikk i spillet og vi har et knep eller to på lager, men vi kan ikke si hva det er nå. Det får vi se på lørdag.

HTML EMBED

Team Spillmagasinet

De fire på laget kjenner hverandre ikke privat, men har spilt sammen over Xbox Live i over et halvt år. Laget spillet hovedsakelig «Call of Duty 2».

Du kan sjekke våre fire første spillere via spillerprofilene på denne siden. Spillernavnene er:

Bollemus (lagleder)
DogT
MrHagen
Peter running

Om Xbox Nordic League

Nordic Xbox League

er en turnering i regi av Microsoft hvor spillnettsteder i Norden kjemper om hvem som har de beste spillerne på Xbox 360.

Det avholdes fire nasjonale turneringer i fire forskjellige spill. Det seirende nettstedet går så videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live på Xbox 360.

I superfinalen kan vi kun sende ett lag med fire spillere som skal konkurrere i alle de fire spillene fra de nasjonale rundene.

Vi kan når som helst bytte ut spillere for å sikre at det beste laget stiller til kamp, men spillere kan ikke byttes ut midt i en turnering.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar