Gå til sidens hovedinnhold

Her er Syden-kuppene

Nå kan du slikke sol for under tusenlappen – fly og hotell inkludert i prisen.

(iBergen.no): Klør du i fingrene etter å komme deg vekk? Er du rask med å pakke kofferten kan du komme deg til Hellas, Tyrkia, Italia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Spania eller Portugal for under tusen kroner. Prisen inkluderer både fly og hotell. Valget er ditt, men du må være kjapp!

- Gjøre et kupp!
- Nå kan du gjøre et kupp! Det blir lenge til neste gang man finner så mange billigturer. Nå har du mulighet til å komme deg til Syden for under tusenlappen, fly og hotell inkludert. Har man muligheten til å reise av gårde nå er det bare å hive seg på, sier Erik Haug til iBergen.no. Han er salgssjef hos Apollo.

Se Syden-kuppene nederst i saken.

Turene vi fant kan bestilles fra flere av storbyene i Norge. Fra Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger fant vi turer for under 1000 kroner, mens vi fra Ålesund, Kristiansand og Molde fant turer like over det samme beløpet.

Felles for alle turene vi kom over er at det er forholdsvis kort tid til avreise, men det var også tilbud med avreisetidspunkt noen dager ut i juni.

Billig å reise
- Dette er vel eneste perioden vi har så billige turer fra så mange steder. Det er ikke mange avganger til de prisene, men de som orker å hive seg rundt må bare hoppe på. Årsaken til det lave prisnivået akkurat nå er vel økt konkurranse og at etterspørselen ikke er så stor, sier salgsdirektør i My Travel (Ving og Saga solreiser) Marie-Anne Zachrisson til iBergen.no.

Hos Star Tour mener man det er så billig å reise til Syden nå at man kan spare penger på å reise sørover heller enn å bli i Norge.

- Nå er det bare å løpe og kjøpe. Med reiser for under tusen kroner kan du få reise for under hundre kroner dagen. Da blir det billigere å reise til Syden enn å være hjemme. Det er gode tider for pensjonister og studenter, sier Lena Petersson til iBergen.no. Hun er salgssjef for Star Tour.

Her finner du Syden-kuppene:
Apollo
Ving
Star Tour

Les flere saker på iBergen.no.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre