Gå til sidens hovedinnhold

Her er U-gruppas vinterprogram

VALLHALL (vif.no): VIF-juniorene får variert motstand i vinter. Oppkjøringa starter med topp nasjonal juniormotstand i Ålesund, fortsetter med kamper mot tøffe fysiske seniorlag i Vallhall, før vintersesongen avsluttes med internasjonale kamper i Barcelona. Se hele programmet her.

Mens a-laget befinner seg på spansk gress store deler av sesongoppkjøringa og kun spiller to treningskamper i Vallhall, blir det rikelig anledning til å se Vålerengas talenter i aksjon i vinter.

Vålerenga jr – Moelven A
Vallhall Arena – lørdag 12. januar 12.30

Moelven rykket opp til 3. divisjon etter forrige sesong. Laget vant sin 4. divisjonsavdeling etter 19 seire, 2 uavgjort og 1 tap, før de ble kretsmestere i 4. divisjon senere på høsten etter å ha slått Follebu og spilt uavgjort mot Fart. Moelvens juniorlag spilte interkretsserie sammen med Vålerenga forrige sesong, men fikk et tøft møte med toppserien og rykket rett ned igjen.

Color Line-cup, Ålesund – 16.-20. januar

Pulje A: SK Brann, FC Lyn Oslo, Molde FK og Sogndal Fotball
Pulje B: AaFK, FC Midtjylland, Rosenborg og Vålerenga

Gruppespill:

Rosenborg - Vålerenga
Color Line stadion – onsdag 16. januar 16.00

Vålerenga – Aalesund
Color Line stadion – torsdag 17. januar 18.00

Midtjylland - Vålerenga
Color Line stadion – lørdag 19. januar 18.00

Sluttspill:

Kamp om 7. plass: Nr 4 Pulje A - Nr 4 Pulje B
Color Line stadion – søndag 20. januar 10.00

Kamp om 5. plass: Nr 3 Pulje A - Nr 3 Pulje B
Color Line stadion – søndag 20. januar 12.00

Bronsefinale: Nr 2 Pulje A - Nr 2 Pulje B
Color Line stadion – søndag 20. januar 14.00

Finale: Nr 1 Pulje A - Nr 1 Pulje B
Color Line stadion – søndag 20. januar 16.00

Vålerenga jr – Nordstrand A
Vallhall Arena – lørdag 26. januar 12.30

Nordstrand havnet på sjetteplass i en sterk 3. divisjonsavdeling forrige sesong. Laget var nær en topp-tre-plassering og slo topplagene KFUM Oslo og Lyn2 borte. Bortestatistikken var god, men de blå og hvite skuffet på hjemmebane.

Nordstrand trenes av Rikard Vestre som tidligere har trent flere aldersbestemte Vålerenga-lag til kretsmesterskap og troppen har et sterkt innslag av tidligere VIF-spillere. Blant dem er Mikael Erga, Christian Svendby, Ejup Etemi, Samir Khorram, Marius Semmerud Berg, Jonas Rødfoss og Eirik Gunnesen.

Vålerenga jr – Skjetten A
Vallhall Arena – lørdag 2. februar 12.30

Skjetten rykket opp til 2. divisjon i fjor etter at de vant sin tredjedivisjonavdeling og slo Grüner henholdsvis 6-0 og 8-0 i de i de påfølgende kvalifiseringskampene. Før comback-sesongen i 2. divisjon har de forsterket troppen med Petter Werni fra Aalesund.

Vålerenga jr – Ørn Horten A
Vallhall Arena – lørdag 16. februar 12.30

Som en forkamp til a-lagets treningskamp mot Lyn møter VIF2 tredjedivisjonslaget Ørn Horten. Vestfoldingene rykket ned fra fra 2. divisjon etter 2006-sesongen og endte på en noe skuffende fjerdeplass i sesongen etter nedrykket.

Vålerenga og Ørn Horten skrev høsten 2007 under en intensjonsjonsavtale med hensikt å inngå et langsiktig og forpliktende samarbeid om spillerutvikling i Ørn Hortens regi. Målet er at Ørn og Vålerenga skal representere en karrierevei for spillere med Tippeligapotensiale i Nordre Vestfold.

Vålerenga jr – Groruddalen BK A
Vallhall Arena – lørdag 26. februar 12.30

GBK endte på 3. plass i sin 2. divisjonsavdeling i fjor med 46 poeng. Som året før scoret de over 70 mål i løpet av sesongen. I vinter har imidlertid klubben mistet flere profiler. Trener Rolf Teigen er hentet til Bryne. Toppscorer og VIF-fysioterapeut Christian Thorbjørnsen har forsvunnet til Adeccoligaspill i Sandnes Ulf, Sezan Ismailovksi og Jørand Skogseide har gått til Nybergsund, mens Anders Hatlen skal prøve lykken i Skeid.

Lillestrøm rek – Vålerenga jr
LSK-hallen – lørdag 8. mars 14.30

Lillestrøms rekruttlag rykket egentlig ned fra 2. divisjon etter forrige sesong, men holdt plassen i siste time i og med at noen 2. lag ble flyttet ned en divisjon etter at de respektive a-lagene rykket ned fra Tippeligaen.

Mediterranean International Football Cup (MIC)
Barcelona – 18.-23. mars

Turneringa blir gjerne kalt et uoffisielt VM for klubblag, men det er også en del landslag som deltar. I juniorklassen stiller blant annet Brasil, Portugal og Mexico med sine ungdomslandslag. Ellers deltar mange av La Liga-klubbene med sine juniorlag. Espanyol og Atletico Madrid skal delta, og det kan også hende at Real Madrid er på plass.

Det kan også bli satt opp kamper i Vallhall lørdag 15. mars og lørdag 5. april.