Gå til sidens hovedinnhold

Her er ukens produkter

Globrusher og Instant Rescue Mask er Side2s favoritter akkurat nå.

(SIDE2): Side2 starter denne våren opp en ny serie, der vi hver fredag kårer «ukens produkter». Nyheter og gamle klassikere som vi i Side2 mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Under kan du se hvilke to produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Linda Johansens Instant Rescue Mask
Dette lover produktet: Instant Rescue Mask, vår 5 minutters SOS maske er den perfekte «pick me up» etter en flytur, flere timer foran en PC, en lang dag på jobben og før et selskap. Den friske geleen påføres raskt med pensel, gjerne kjøleskapskald, og vil etter 3-4 minutter forvandles til et fuktighetsgivende skum som effektivt fukter og nærer huden. Skummet masseres raskt inn og la virke i nye 2 minutter. Etter 5-6 minutter har masken gjort et lite underverk med huden, og maskens virkning avtar. Huden er fuktmettet, glødende og gir et uthvilt uttrykk på kun fem minutter! Passer for absolutt alle hudtyper og tilstander, inkl. akne.

Side2 mener:
Vi kjente virkelig at denne masken virket på huden. Det prikket og kilte de minuttene masken trakk seg inn i huden. Etterpå føltes huden mer fuktig og myk. Side2s testpanel så tydelig mer glød i huden etter to behandlinger av denne masken. I tillegg får masken pluss for rask effekt.

Se hvordan du legger masken her

Globlusher fra Cosmobeauty
Dette lover produktet: Mineralrouge i pudderform som smelter inn i huden og kan brukes av alle aldersgrupper. Globlusher finnes i 8 ulike farger. Cosmobeauty mineral makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer og er 100 prosent ren. Zinck er med på å berolige huden, og mika, som er knust kråkesølv, sørger for å gi makeupen lysreflekterende effekt. Ved bruk av mindre krystaller etterlates huden glatt og helt uten linjer.

Side2 mener:
Dette produktet føles veldig riktig på huden, i tillegg til at det sitter perfekt gjennom hele dagen. Fargene er naturlige, og passer perfekt til skandinavisk hud. Side2 er spesielt glad for at så mange produsenter har fått øynene opp for makeup laget av naturlige mineraler.

Send oss gjerne en mail dersom du har tips på gode skjønnhetsprodukter du mener vi bør teste. Klikk her for å sende mail

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden