Gå til sidens hovedinnhold

Her er våre sexdrømmer

Alle fantaserer om sex! Her er oversikten over de vanligste fantasiene.

(SIDE2): Drømmer menn bare om barmfagre silikon blondiner - og er klissete romantikk det som tenner kvinner mest?

Svarene kan kanskje overraske deg, for her er oversikten over de aller vanligste sexfantasiene.

Kvinners vanligste sexfantasier:

1. Sex med andre enn fast partner
Mange undersøkelser viser at kvinner ikke gifter seg med den som er god i senga, men den som vil bli en best mulig far og familieforsørger. Derfor dukker det hos mange opp fantasier om den ekskjæresten som ikke hadde egenskapene som skulle til for å bygge et langvarig forhold.

2. Sex med kjæresten
Dersom du har et godt sexliv sammen med din kjæreste er det helt naturlig å drømme om deres heteste stunder. Fantasiene er også med på å øke forventningene til deres neste runde i halmen. Dessuten er kvinner ofte opptatt av den spesielle nærheten hun kan ha med en mann hun har følelser for.

3. Sex med en kvinne
Mange drømmer om sex med en kvinne de ikke kjenner og som i tillegg gjør alt de ønsker. Dessuten er det mer akseptabelt for kvinner å være bifile eller eksperimentere med sex med det samme kjønn. Kvinner er som kjent også kompliserte vesner i senga, og mange kvinner tror en annen kvinne vet bedre hvordan de kan tilfredsstille partneren.

4. Noe forbudt
Ting som å bli bundet, ha sex på et offentlig sted eller ha sex med to menn samtidig. De fleste fantaserer om disse tingene men velger å ikke prøve dem ut. I fjor viste en undersøkelse at 2 av 3 nordmenn har hatt sex på offentlig sted.

5. Oralsex
For kvinner flest er det enklere å få orgasme dersom mannen gir dem oralsex. Mange fantaserer om en mann som tigger om å få gi dem oralsex. Kvinner fantaserer ofte om oralsex, men mange er svært usikre når en mann skal til å utføre oralsex. Rådet er å slappe av og la ham prøve seg fram.

De fem vanligste sexfantasiene blant menn:

1. Sex med kjæresten
Blant menn som har kjæreste er det mest utbredt å tenke på ting som han har gjort eller ønsker å gjøre med henne. Sexologer hevder at denne fantasien er så populær fordi det er en reell sjanse for at den blir til virkelighet. Det er jo bare å spørre...

2. Sex med en annen enn kjæresten
Et tilbakeslag for de som pustet lettet ut etter punkt èn Han kan drømme om alt fra ekskjæresten eller en venninne til en kjendis-babe. Fantasien går ut på forskjellige ting, men alle drømmer om å være den beste partneren den utvalgte kvinnen noen gang har hatt. Dette for å gi det mannlige egoet næring.

3. Oralsex
Han vil ha en en kvinne som ikke gjør det for å tilfredsstille mannen - men fordi hun liker å gi ham oralsex.

4. Trekant
Sex med en kvinne er bra. Dermed må sex med to kvinner være dobbelt så bra. Menn er enkle sånn sett. Tanken på to kvinner i samme seng er pirrende for menn flest.

5. Se eller bli sett
Å se på andre som har sex eller ha sex mens andre ser på er svært utbredt blant menn. Trolig er dette noe av grunnen til at menn er større forbrukere av porno enn kvinner.

(Kilde: Jubii Woman)

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg