Gå til sidens hovedinnhold

Her får du PS3 billigst

Men du får neppe tak i den i dag.

(Spillmagasinet): Onsdag 10. oktober lanseres den nye Playstation 3 med harddisk på 40 gigabyte i Norge, samtidig som prisen på den eksisterende startpakka også blir satt ned.

Spillmagasinet har tatt en ringerunde til alle de store kjedene i landet for å finne ut hvem som selger konsollen billigst. Jevnt over ligger butikkene på omtrent samme pris på den nye konsollen, mens variasjonene er noe større om du ønsker å kjøpe «den gamle» konsollen med 60 gigabyte harddisk, ekstra kontroller og to spill.

Generelt kan du for rundt 1000 kroner ekstra likevel få en harddisk på 60 gigabyte, minnekortleser, to ekstra USB-porter, ekstra håndkontroller og de to spillene «Resistance: Fall of Man» og «Motorstorm».

Det skal imidlertid godt gjøres å få tak i en av de nye konsollene denne onsdagen. Ingen av butikkene vi snakket med hadde maskinen ute i butikk ennå.

- Vi har hatt litt problemer med leveringen, men det er på vei og leveres i butikkene i dag og i morgen, sier Finn Robøle, Commercial Director i Nordisk Film Interactive i Norge til Spillmagasinet.

Både Expert og Spaceworld bekrefter at den nye konsollen ikke er til salgs akkurat nå, men sier at den vil ligge i butikkhyllene i løpet av torsdag.

Hos Elkjøp må du antagelig vente lengre. Den store kjeden kunne ikke si når den nye konsollen ville komme i salg eller hva den vil koste. Heller ikke har Elkjøp nedjustert prisen på den eksisterende PS3-konsollen.

Her er prisene du kan forvente på de ulike PS3-konsollene.

PS3 (40 GB)

PS3 (60 GB m/2 spill, ekstra kontroller)

Elkjøp

Foreløpig ikke i salg

5695,-

Expert

3999,-

4999,-

Siba

3995,-

5795,-

Platekompaniet

3990,-

4999,-

Game

3990,-

5099,-

Spaceworld

3998,-

4998,-

Free Record Shop

3999,-

Pris ikke klar

EB Games

3999,-

Pris ikke klar

Alle prisene oppgitt av hovedkontoret for kjeden eller av butikk i Oslo-området.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her