Gå til sidens hovedinnhold

Her fester Aylar med Diddy

Aylar Lie fornekter seg ikke. Torsdag spaserte hun rett inn på Hollywood-kjendisenes fest i København. Se hennes egne bilder her.

SIDE2 TV:Se eksklusiv video fra MTV Awards her! (gratis)

(København/SIDE2): Som Side2 har skrevet tidligere, var den tidligere glamourdronningen invitert til P. Diddys eksklusive fest i København.

Les hele saken: - Sex natta lang!

Eksklusive billetter
- Jeg ser at Diddy ønsket seg nakne damer og sex natta lang. Det var en del lettkledde damer på festen, men ellers så jeg ingen nakenhet, forteller Aylar leende til Side2.

Side2 sjekket med flere kilder, og festen var ikke for folk flest. I tillegg til inviterte VIP-er var noen av billettene tilgjengelige for sponsorer. Da var prislappen hele 25.000 kroner.

Festet med stjernene
Aylar forteller til Side2 at hun ikke møtte andre nordmenn på festen hvor om lag 300 personer var invitert.

- Jeg og min venninne storkoste oss på festen. Jeg har vært på alt fra bursdagen til Naomi Campell og Ivana Trumph til Kid Rock og Paris Hiltons VIP-fester.

Aylar forteller at stjerner som Pharell, Snoop Dogg, Eve og prisutdelingens vert, Justin Timberlake, også var deltakere på festen.

Mistet flyet
- Diddy sang, det skapte god stemning. Han sang alt og fra coverlåter til sine egne sanger, sier Aylar til Side2.

Artisten er kjent for sine heftige fester, og Aylar og hennes følge storkoste seg.

- Diddy kan det å lage fester. Det er utrolig kult at Snoop Dogg droppet sin egen fest for å feste med Diddy og oss andre.

Aylar er for øvrig tilbake i Oslo etter at hun mistet flyet sitt til ferien i utlandet. Ettersom festen varte ut i de små timer.

Alt om MTV European Music Awards:

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk