Gå til sidens hovedinnhold

Her ryker dansedrømmen

Kneet setter en stopper for Mona-Jeanette Berntsens Dansefeber-drøm.

(SIDE2:) Tirsdag hadde Mona-Jeanette Berntsen et uhell under direktesending av Dansefeber. Under fremførelsen av hip hop koreografien sammen med sin partner Ole-Petter Knarvik, landet hun forkjært i et av hoppene. Hun skadet kneet sitt alvorlig og måte bæres av scenen med store smerter.

Bært av scenen
- Jeg husker veldig lite fra hele hendelsen. Jeg husker ikke noe av tilbakemeldingene fra dommerne i det hele tatt. Husker så vidt at jeg snudde meg for å gå av scenen, men at jeg ikke klarte å gå selv. Ole-Petter måtte bære meg ned fra scenen. Det var helt forferdelig, sier Mona i en pressemelding.

Mona ble kjørt til Volvat Medisinske Senter for undersøkelser. MR ble tatt og hun ble pålagt midlertidig danseforbud. Når prøvene ble forelagt spesialist var dommen klar. Mona kan ikke danse de neste seks ukene - og må derfor bryte konkurransen.

- Vil tilbake
Både Mona og TVNorge håpet i det lengste at hun ville klare å komme tilbake, men for ikke å risikere permanente skader er det helt nødvendig av Mona følger legens anbefalinger.

Hun har fått spesialtilpasset en skinne som hun må bruke de neste seks ukene for å gi benet maksimalt stabilitet og støtte. Mona vil bli helt frisk igjen i løpet av de neste seks-åtte ukene.

- Skaden ødelegger Dansefeber for meg, men kroppen min er tross alt en maskin som skal fungere også resten av livet mitt. Jeg vil komme sterkere tilbake. Og jeg skal stå på scenen igjen. Men det er helt klart en utrolig vanskelig avgjørelse.

Som en følge av at Mona-Jeanette Berntsen har måttet forlate Dansefeber, går sist utstemte kvinnelige danser inn igjen - i dette tilfelle Michelle Purvis. Michelle fikk trampeklapp for sin fremførelse av siste koreografi sammen med partner Eric Nærbø.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis