Gå til sidens hovedinnhold

Her skal Paris bo

Det blir litt av en overgang for hotellarvingen å flytte inn i fengselscella. Se bildene.

(SIDE2): Luksusdyret Paris Hilton har trolig hennes tøffeste sommerferie noensinne foran seg.

Hotellarvingen ble fredag dømt til 45 dagers ubetinget fengsel for å ha brutt vilkårene for prøveløslatelse etter at hun ble tatt for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand.

BAKGRUNN: Paris må i fengsel

Trist sommer
Jetsetteren må sone allerede 5. juni. Dermed må Paris forlate chihuahuaen Tinklebell, designerklærne og kjendisfestene på hylla for en sommer bak murene til Century Regional Detention Facility i California.

Bilder fra KCBS-TV viser hva rikmannsdatteren har å se frem til – en liten enkel celle med knallgrønne køyesenger og nakne murvegger.

- Helvetes plass
Hilton kan ikke forvente seg samme spesialbehandling som på pappas hoteller.

- Det er en stygg, helvetes plass. Forholdene er grusomme, folk dusjer under kaldt dryppende vann og maten er uspiselig, sier påtalemyndighetens advokat Dana Cole til ABC News.

Liten frihet
Paris, som er vant til å gjøre som hun vil, får kun én time om dagen til å dusje, trene, se på TV og snakke i telefonen. Mobil er ikke tillatt, skriver Aftonbladet.

Da nytter det ikke å bruke flere timer på badet lenger...

Bor alene
Moteløven får et fengselsantrekk i enten blått, brunt, hvitt eller oransje. Det avhenger av hvilken del av fengselet hun blir plassert.

Av sikkerhetsmessige årsaker blir Paris trolig ikke plassert sammen med en annen kvinnelig fange.

Kan anke
Det er fortsatt usikkert om Paris faktisk må sone fengselsdommen sin. Hennes advokat advarer om at de vil anke dommen.

Om hun likevel skal sone spørs det om det blir tiden ut. Lost-stjernen Michelle Rodriguez ble dømt til 60 dagers fengsel for samme forbrytelse som Paris, men slapp ut etter bare to timer bak murene.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien