Gå til sidens hovedinnhold

Her skulle du vært

Det blir ikke mindre eksotisk på stranden i Copacabana når to millioner mennesker samler seg til stor fest natt til søndag. Se bildene fra forberedelsene her.

(SIDE2): The Rolling Stones holder gratiskonsert i Rio de Janeiro i Brasil lørdag. Her vil de underholdet rundt to millioner mennesker på en scene som er 60 meter lang.

  • Se bildene av den enorme scenen under

I tillegg til den gigantiske scenen som vil ta like mye plass som en stor bygning vil 16 lystårn og annet scenetilbehør ruve på stranden i Copacabana.

Rundt 10.000 politifolk skal passe på publikum under konserten. Rundt 10.000 politifolk skal passe på publikum under konserten.

Allerede nå er forberedelsene til det gigantiske arrangementet i full gang.

Både scenearbeidere, fans, turister, gateselgere, strandløver og andre koser seg i solen på Copacabana mens de venter på den store kvelden.

Pressefotografene har mye å rette fokus mot, og en stemningsrapport fra en av verdens mest kjente strender ser du i galleriet under.

Gigantisk
Mange lot seg imponere av scenen da U2 gjestet Valle Hovin i fjor sommer. Ønsker du å sammenligne den med scenen Stones reiser i Rio de Janeiro nå kan du følge lenken under.

Les saken:Se Bonos norske lekestue

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken