Gå til sidens hovedinnhold

Her treffer du kjendiser i sommer

Skal du ut og reise i sommer, kan det hende du støter på kjendiser på ferie. Her er de beste stedene å spotte kjendiser.

(SIDE2:) Hvert år bugner Kristiansand over av norske og utenlandske kjendiser under Quart-festivalen. I tillegg til de som opptrer, kommer det erfaringsmessig mange kjente personer for å høre på sine favoritter.

Kjendisfestival
Petter Stordalen, Kristofer Hæstad, Morten Harket, Idol-deltaker Anders Mjaaland, Freddy dos Santos og Lise Karlsnes er kjendiser som pleier å overvære festivalen.

Hvis du er mer fan av kongelige, kan du trygt legge turen til Sørlandskysten. Kongeparet skal feire dronning Sonjas 70-årsdag med et cruise langs kysten, som avsluttes på Kongeparets landsted på Mågerø.

Går turen utenlands? Her er Hollywood-stjernenes favorittreisemål:

Cabo San Lucas i Mexico: Eva Longoria, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Brittany Murphy, Courteney Cox, David Arquette og Bruce Willis har alle ofte blitt sett på de kritthvite strendene, som også er et yndet sted for surfere. Her kan du finne informasjon om Cabo San Lucas.

Miami, USA: Ofte dukker det opp paparazzibilder av stjerner som slikker sol på Miami Beach i Florida. Britney Spears, Jessica Alba og Serena Williams er blant kjendiser som foretrekker pastellbyen.

Anna i trusen
Men stjernetilsiget er likevel størst på St. Barthelemey, eller St. Barths. For hvem husker vel ikke bildene av Anna Kournikova i den gule bikinien som kikket ned i trusen sin?. Da var tennisyndlingen på badeferie på Vestindia-øyene. «Kill Bill»-stjernen Uma Thurman, Kirsten Dunst, Victoria Silvstedt, Alicia Keys og Tara Reid er alle observert på St. Barths.

George Clooney sverger til Italia og har til og med kjøpt en villa ved Lago di Como. Også Brad Pitt og Angelina og Tom Cruise og Katie Holmes sverger til støvellandet.

Mauritius, Barbados (Jemima Khan og Hugh Grant), Jamaica (Naomi Campbell) og Nice (Elton John) er også populære reisemål.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus