Gå til sidens hovedinnhold

Her var det helt natta!

Fire tatt med narkotikautstyr - fordi de sov i bilen med lysene på. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra nattens politilogg:

Bortvist fra Sentralstasjonen
SENTRALSTASJONEN: Kl. 00.52 ble en 20 år gammel mann bortvist av politiet fra Sentralstasjonen på grunn av slossing. Han hadde kommet i klammeri med en annen og noen vektere hadde holdt kamphanene fra hverandre. 20-åringen vil bli anmeldt av den andre i dag.

Kjørte med kopi av vognkort
TEISEN: kl. 01.28 kontrollerte politiet en bil i Teisenveien. Føreren fremviste kopi av et gammelt vognkort. Politiet tok bilens skilter og bilen ble parkert på stedet. Føreren tok drosje hjem.

Kjørte uten førerkort
Vogts gate: I går ble en 37 år gammel bilfører kontrollert i Vogts gate kl. 01.44. Han hadde ikke førerkort på grunn av tidligere promillekjøring. Bilen hadde han kjøpt samme dag - og fremviste salgsmelding for dette. Politiet avskiltet bilen og den ble tauet inn.

Beruset kjørt til sitt hotell
C.J. Hambros plass: En 50 år gammel mann ble overstadig beruset ved et utested på C.J. Hambros plass i natt kl. 03.19. Han falt om hele tiden og kunne ikke stå på bena. Politiet fant ut av mannens identitet og hvor han bodde, og han ble kjørt til sitt hotell i Oslo sentrum.

Fire personer sov i bil
SENTRALSTASJONEN: Kl. 05.29 kontrollerte politiet en bil som stod på korttidsparkeringen ved Sentralstasjonen med lysene på. I bilen lå det fire personer og sov. Det ble bl.a. funnet en hasjpipe, og alle bli anmeldt for å være i besittelse av brukerutstyr for narkotika. Politiet låste av bilen, og de fire fikk gå ut i byen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken