Gå til sidens hovedinnhold

Hermine tar Potter-kontroll

Emma Watson får mye mer rampelys i film nummer tre om Harry Potter, og sjansen til å gi en årelang «fiende» en aldri så liten ørefik. Se de nye bildene her.

Film tre i Potter-serien er ferdig innspilt og i siste klipperunde før den slippes løs på det internasjonale markedet i juni (august her hjemme).

Sier fra

Regissør Alfonso Cuaron har sørget for å innføre en god del av aggressiviteten fra bok fem i den tredje filmen, «Fangen fra Azkaban», og særlig Hermine (Emma Watson), eller Hermione på originalspråket, får sjansen til å si fra.

Blant annet får hun gleden av å fike til ertekroken Draco Malfoy i film tre.

- Alfonso har vært mye mer opptatt av at vi skal finne følelsene i oss selv, forklarer Watson til LA Times. Alle tre rollefigurene måtte skrive en skolestil om rollefigurene de spilte.

- Emma gjorde liksom meg og Ruper til skamme. Jeg synes jeg hadde skrevet en meget bra stil, men Emma kom jo med en hel bok! Sier Daniel Radcliffe.

Tenåringsproblemer

Men med tenårene kommer også andre problemer, som følsom hud.

- Jeg fikk en kjempeallergisk reaksjon på brillene jeg bruker i denne filmen. Men Emma, hun har helt feilfri hud, forteller Daniel Radcliffe til Real Access.

- Bare tull, mener Watson selv. Men hun er godt fornøyd med at rollefiguren hennes både blir tøffere og mer actionfylt i film tre.

«Fangen fra Azkaban» handler, som tittelen tilsier, om en mystisk fangen som flykter fra trollmannsfengselet Azkaban og som tydeligvis er ute etter Harry Potter.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai