Gå til sidens hovedinnhold

Dette smykket vil bli revet bort

Hertuginnen med stort glitrende halssmykke fra spansk kleskjede.

(SIDE2): Alt hertuginne Catherine (31) kler seg i til enhver offisiell anledning blir det blogget, tvitret og skrevet om i britiske medier.

Hun blir, som alle kongelige kvinner før henne, fulgt med argusøyne og kjolekopier, sko- og veskekopier og smykkekopier dukker opp.

Fra tiara til Zara
Men Kate er i likhet med kronprinsesse Victoria (36) og kronprinsesse Letizia (41) også flink til å bruke klær og smykker fra de rimeligere kleskjedene som Zara og H&M.

Torsdag kveld dukket hun opp i en vakker kremhvit couture-kjole fra Roland Mouret på filmpremiere sammen med prins William (31).

Og rundt halsen har hun et stort halskjede fra nettopp Zara til den nette sum av 250 kroner. Det betyr at hun i løpet av bare denne uken har gått fra en kostbar tiara til billig-bling fra den spanske kleskjeden.

Halssmykket var fortsatt tilgjengelig på kleskjedens nettsider torsdag kveld, men etter omtale i britiske medier ser det fredag morgen ut til at det allerede er revet bort.

Så Mandela-filmen
Hertugparet overvar premieren av «Mandela: Long Walk To Freedom» som er basert på biografien om Nelson Mandela. De satt i salen sammen med den tidligere sørafrikanske presidentens datter, Zindzi Mandela.

Paret skal ifølge Daily Mail ha fått melding om at frihetskjemperen døde i sitt hjem, 95 år gammel, rett før filmens slutt.

Deretter ble resten av publikum informert mens rulleteksten ble vist. Prins William ønsket i etterkant av premieren å si noen ord om den triste nyheten.

- Det er ekstremt triste og tragiske nyheter. Vi ble nettopp minnet på hvor ekstraordinær og inspirerende Nelson Mandela var. Mine tanker og bønner er med ham og hans familie. Det er veldig trist, uttalte prinsen utenfor kinoen i London.

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke

Kommentarer til denne saken