Gå til sidens hovedinnhold

Se på Kates skjønne kjole

Hertuginnen setter gravidmoten.

(SIDE2): Hertuginne Catherine (31) var i strålende humør da hun ankom Willows barneskole i Manchester denne uken.

Retrokjole
Og det er ingen tvil om at det er kanskje en av verdens mest omtalte og populære kvinner om dagen som setter prikken over i-en når det gjelder gravidmoten. I en nydelig retrostil blomsterkjole fra Erdem med matchende blå semskede stiletter til var hun rett og slett en strålende syn. Silkekjolen har riktignok ingen retro pris, den koster snaue 10.000 kroner.

Våren har kommet for fullt, og temperaturen i Storbritannia er såpass bra at Kate kan kaste kåpene hun er så glad i og trekke fram herlige sommerkjoler.

Nye beskytterskap og hjertesak
Kate har nettopp valgt tre nye organisasjoner hun skal være høy beskytter for, Place2Be, Natural History Museum og SportsAid, og dette var første visitt til en av dem. Place2Be er en organisasjon som hjelper barn av rusmisbrukere. I tillegg støtter hun Action on Addiction, og innledet denne uken et samarbeid mellom de to organisasjonen for å sette ekstra fokus på hva barn som vokser opp med rus og problemer knyttet til det.

Kate har satt kampen mot rusmisbruk helt øverst på sin prioriteringsliste og har gjort det til sin store hjertesak. I talen hun holdt på barneskolen sa hun at hun har blitt dypt rørt over å se hvordan rusmisbruk skader barn og unge som vokser opp i det.

- Avhengighet er en enormt kompleks og destruktiv sykdom, og dens innvirkning kan være rett og slett ødeleggende. Altfor ofte kan både liv og familier bli ødelagt av det, sa hertuginnen i talen ifølge den britiske avisen The Telegraph.

Barneskolen ligger i et av Storbritannias tøffeste områder der arbeidsledighet, rusmisbruk og vold er en del av hverdagen. Skolen får hjelp via organisasjonen hertuginnen engasjerer seg i, og hun møtte flere av barna som har fått hjelp av dem i løpet av besøket.

Les også:

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken