Gå til sidens hovedinnhold

Dette var nok ikke tilfeldig

Kates kjole var en fin gest til avøde prinsesse Diana.

(SIDE2): Hertuginne Kate viste seg for første gang som mor i tirsdag kveld, da hun presenterte den kongelig babyen for den ventende folkemengden utenfor sykehuset.

Kate, som holdt babyen tett inntil seg, regelrett glødet mens hun poserte sammen med William for det historiske fotografiet.

Avslappet og elegant
Dette var uten tvil et stort øyeblikk, spesielt med tanke på at en hel verden har fulgt fødselen, og Kate og hennes team har mest sannsynlig planlagt det lyseblå antrekket nøye.

Kjolen er en lett og ledig kjole fra Jenny Packham - som er en av hennes favorittdesignere, med prikker og empireliv. Den kornblå fargen var passende, med tanke på babyens kjønn.

På bena hadda hun hvite kilehæler, og håret var stylet i lette bølger.

Denne kjolen er det perfekte eksempelet på hvordan hun klarer å balansere sine valg av antrekk på en måte som gjør at hun ser tilgjengelig og avslappet ut, samtidig som hun ser blakpolert og elegant ut som en ekte prinsesse.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Bildet som ble tatt av Kate og William på trappen da de forlot sykehuset er blitt en tradisjon. Også prinsesse Diana og Charles poserte på trappen med sine sønner.

Prikkete som Diana
Da prinsesse Diana viste frem William for første gang i 1982 hadde hun på seg en prikkete kjole, akkurat som Kate.

Det Kate også valgte prikker var en fin, subtil gest til den avdøde prinsessen, og det var helt sikkert ikke et tilfeldig valg, skriver Daily Mail .

Likheten mellom de to stanset imidlertid her. Mens Diana valgte å skjole figuren sin i en løstsittende kjole med en stor krage, så viste Kate frem sin lille babymage i en kjole i lett stoff og en relativt smal silhuett.

Kate så glad og avslappet ut, mens Diana skal ha vært så overveldet under fotograferingen at hun brøt ut i gråt da hun satte seg inn i bilen for å kjøre avgårde.

Charles var også stivere pyntet i 1982, med dressjakke og slips. William droppet begge deler, og hadde rullet opp skjorten til albuene.

Like, men ulike:

Har ikke bestemt navn
Prins William og hertuginne Kate kom ut av sykehuset rundt klokken 19.15 engelsk tid.

Først sto de på toppen av trappene, før de gikk ned for å snakke med pressen.

- Det føles fantastisk. Han ligner på henne, takk og lov, sa en tydelig stolt prins William foran St. Mary's sykehus tirsdag kveld.

Han sa også at de fortsatt tenker på navnet til den lille prinsen.

- Vi har akkurat møtt ham og må se hva som kan passe, sa William.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken