Gå til sidens hovedinnhold

Prinsesse på vift

Se Kates fantastiske kjolevalg her.

(SIDE2): Det er ingen tvil om at Hertuginnen av Cambridge har funnet sin egen stil. Er det noen som konkurrerer om tittelen som moteprinsesse, så ligger Hertuginne Kate klart i teten.

Under Hertugparets tur til de tidligere britiske koloniene, har Kate besvist at hun har funnet sin royale stil. Kate har rett og slett knekt koden og klarer å være tekkelig uten å være kjedelig, eller å miste sin egen stil.

Riktige snitt

Den vakre brunetten har funnet noen snitt som hun vet kler sin slanke figur, og funnet farger som også komplimenterer hennes egne.

Friskt fargevalg

Kate er heller ikke redd for selv å bruke sterke farger, som vi så da hun ankom flyplassen i Sydney i en kanarigul kjole fra den britiske designeren Roksanda Ilincic.

Bruker lokale designere

Kate er dessuten svært så flink til å bruke britiske design så vel som australsk, og også designere fra New Zealand, da hun representerte kongehuset «down under».

Gjenbruk

Tidligere har prinsessen fått mye skryt for å bruke antrekk om igjen, og også denne gang har Hertuginnen tatt med seg flere kjoler som vi har sett henne i tidligere.

Kjoler i mellomprisskiktet

Under den tre uker lange reisen har hun valgt antrekk fra en rekke butikker som slett ikke er i det høyeste prisskiftet. Den hvite kjolen med blå blomster koster for eksempel i underkant av 2500kr, som slettes ikke er så verst.

Kommentarer til denne saken