(SIDE2): Alle elsker hestehalen. Ikke bare er det deilig å få håret bort fra ansiktet, men man kan også enkelt lage en kul frisyre på kort tid.

Samtidig går nok de aller fleste for den aller enkleste hestehalevarianten når de står på badet om morgenen, og kanskje glemmer de hvor enkelt det er å gi den en liten «piff».

En slik piff kommer gjennom volum. Jo mer volum du har i hestehalen, jo mer gjør den ut av seg, og de fleste vil nok uansett helst at håret skal se så voluminøst ut som mulig.

Vi har derfor samlet tre måter å «piffe opp» hestehalen på, inspirert av Byrdie. Enkelt og raskt:

1. Gå for to

Har du en smalt strikk, vil hestehalen henge rett ned, og se ganske livløs ut. Det du kan gjøre her er å velge en tykkere strikk, som dytter hestehalen ut fra hodebunnen, og aller helst bør du gå for to strikker.

Du kan også holde hestehalen oppe ved help av hårnåler. Fest to hårnåler i et kryss under hestehalen og strikken for å holde den oppe.

2. Dobbelt opp

Dette er en frisyre som fungerer spesielt godt for de med halvlangt eller kort hår. Om du lager to hestehaler, en høyt oppe og en lavere nede, vil du skape en illusjon av en lengre hestehale, i tillegg til at de to delene skaper mer volum.

Den øverste hestehalen vil dekke den under, og etterlate deg med et lengre og mer voluminøst resultat.

3. Seksjoner på seksjoner

Å tupere hestehalen for å få mer volum er ingen sak. Men om du bare tuperer en seksjon får du ikke ut det fulle potensialet. Del derfor håret ditt inn i tre seskjoner, og tuper under hver av dem.

Du kan også feste en klemme under den øverste seksjonen, etter du har tupert, for mer volum.

Bonustips: Om du fester ditt eget hår rundt hårstrikken vil frisyren umiddelbart se mer forseggjort ut.