Gå til sidens hovedinnhold

Den ene tingen som gjør hestehalen så mye finere

- Å ikke gjøre det anser jeg for å være en grov hårsynd, sier frisør.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=vZrNzBgY51zseIK3AV_qeovZGGBsEPnrO6-yeiUN3i1GdHMLRSjbq_H_U92fRyI9W2U6i4NWgGTme_Iz6affPHBesrIjudXR&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Hestehalen er perfekt for de dagene hvor håret ikke lenger er nyvasket, du ikke gidder å brukt for lang tid på å style det, eller du vet at du skal ut i vått og kaldt vær. En stram hestehalefrisyre er også et sikkert kort når du ønsker at frisyren skal sitte hele natta gjennom.

De aller fleste går nok for den aller enkleste hestehalevarianten når de står på badet om morgenen, men det er ikke så mye som skal til for å gjøre frisyren litt mer spennende.

Hårbånd er også et av vinterens mest trendy tilbehør, og er perfekt til fest!

Uansett hvilken hestehalevariant du går for, er det en ting du aldri bør glemme. Nemlig å skjule strikket. Se hvordan i videoen i toppen av saken!

- Et synlig strikk er det styggeste jeg ser, og jeg anser det for å være en grov hårsynd, sier frisør Sindre Helgesen, ved Archie & Bangs i Oslo.

Har du et gjennomsiktig strikk, eller en dekorativ strikk, er det ikke så nøye, men Helgesen sikter her til de typiske fargede strikkene som er tydelig synlige.

Helgesen har laget en «sleek» hestehale på Side2-blogger Tine Monsen. Om du fikser denne på riktig måte, er du sikret en frisyre som sitter på plass hele kvelden.

Han anbefaler at man ikke har nyvasket hår, den dagen man skal ha denne frisyren. Bruk også en rettetang på håret om det ikke er helt rett.

LES OGSÅ: Her er rettetang-tipsene du behøver

For en festfin variant kan det være fint å tupere lengdene, for å få litt mer volum inn i frisyren. Og strikket fester du slik:

- Ta ut en liten del av hestehalen, tuper den, og fest rundt strikket. Spray rundt delen, og fest med en museklemme, sier Helgesen.

Reklame

Slik kan du kjempe om en premiepott på 90 millioner lørdag

Kommentarer til denne saken